Un Set De Noi Imagini Din Ecranizarea Filmului Sci-Fi John Carter

Aventura science-fiction-fantasy John Carter, adaptare a cartilor scrise de Edgar Rice Burroughs, are parte de un set de noi imagini oficiale.
Nu am mai avut stiri despre productia John Carter de ceva vreme, dar cum sarbatorile se apropie si campanile publicitare sunt cele mai eficiente in aceasta perioada a anului, iata ca avem parte de un set nou de imagini, dupa ce am vazut primul trailer, in perspectiva unui nou trailer ce va ajunge online joia viitoare.
Aceste imagini noi, sunt destul interesante, si ne ofera o prima imagine a unor creaturi ce vor aparea in film, inclusiv Tarkas Tars jucat de Willem Dafoe.


Filmul este bazat pe povestea lui John Carter, un personaj din povestea A Princess of Mars, din 1912 si publicat pentru prima data ca un roman in 1917, unde personajul principal John Carter, este un veteran al razboiului civil care adoarme intr-o pestera dupa ce a fost urmarit de indienii Apache, trezindu-se pe planeta Marte, numita Barsoom in roman, o planeta ce odinioara era asemanatoare cu Pamantul, dar care in timp a devenit mai putin ospitaliera.
Eroul principal John Carter (Taylor Kitsch) salveaza un humanoid, pe printesa Dejah Thoris si se implica in lupta dintre martieni pentru a salva planeta de la distrugere.

Desi romanul cat si titlul celebrei aventuri este foarte cunoscut peste ocean, s-ar putea ca la noi sa fie mai putin popular, in ciuda complexitatii sale si a detalilor cu care autorul descrie povestea lui John Carter.
Incercari repetate de a ecraniza povestea s-au lovit de nenumarate probleme de-a lungul timpului, inca incepand din anul 1931, cand directorul companiei Looney Tunes, Bob Clampett impreuna cu autorul Edgar Rice Burroughs au incercat sa faca o adaptare pentru A Princess of Mars intr-un film de desene animate.

Anul viitor se implinesc 100 de ani de cand autorul Edgar Rice Burroughs a lansat celebra aventura fantastica, si o nou adaptare a romanului era inveitabila, avandu-l in prim plan pe eroul principal John Carter intr-un film cu care se risca enorm, sub bagheta regizorul Andrew Stanton si a echipei lui de productie, ce a muncit din greu la adaptarea romanului.

John Carter va fi prima incursiune a regizorului premiat cu Oscar, Andrew Stanton in live-action, el fiind la prima incercare de a face un film pentru marile ecrane dupa ce a lucrat la filme de animatie pentru Pixar.
Cu un budget initial de 120 millioane de dolari John Carter regizat de Andrew Stanton are in distributie numa ca Taylor Kitsch, James Purefoy, Mark Strong, Bryan Cranston, Lynn Collins, Samantha Morton, Thomas Hayden, si Willem Dafoe.
John Carter va ajunge in cinematografe anul viitor pe data de 9 Martie, fiind convertit in 3D.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger