Trailer Pentru Noul Serial Marca J.J. Abrams Numit Alcatraz

Noul serial numit Alcatraz se va difuza pe Fox din luna Ianuarie, si incearca sa confirme ca J.J. Ambrams ramane in topul producatorilor de show-uri tv printr-un nou trailer.
J.J. Abrams a fost si este unul dintre cei mai bine cotati creatori de seriale si producatori de filme, faima ce l-a adus in atentia celor de la postul de televiziune Fox, care a comandat 12 episoade pentru noul serial pe care regizorul l-a creat, inca din luna Martie a acestui an.
Initial cei de la Fox au stabilit ca serialul va avea premiera in toamna.

Dupa multe incercari de a scoate serialul pe micile ecrane, si unele necazuri pe care viitorul serial le-a avut in acest an, iata ca este setat sa aiba premiera in luna Ianuarie 2012, si ca sa ne confirme suspiciunile avute, avem parte de un trailer mai jos.

Nu exista nici o confuzie in ceea ce priveste complotul din serial, si nici nu lipsesc cadrele specifice regizorului, fapt ce ne face sa credem ca Abrams vrea sa egaleze faima si audientele celebrului serial Lost, avand in vedere ca si acest serial se petrece pe o insula si il are in distributie pe acelasi Jorge Garcia.
Mai ales ca cei de la Fox au pus recent episoadele din serial in asteptare, in timp ce s-au facut alte filmari pentru cele sapte episoade deja filmate si in special in umbra schimbarilor de ultimul minut, care au avut loc recent, atunci cand diferente creative au cauzat demisia lui Elizabeth Sarnoff, ce a scris episodul pilot, ea fiind inlocuita de Daniel Pyne, care a scris Fracture, si Jennifer Johnson.

Noul serial marca J.J. Abrams, ii are in distributie pe Sarah Jones, Sam Neill, Jorge Garcia, Jason Butler Harner si Johnny Coyne si urmareste eforturile unor agenti FBI si a unei politiste de rezolva misterul a sute de oameni, gardieni si prizonieri, care au disparut din Alcatraz in anul 1963, si care incep sa reapara in ordine cronologica in timpul nostru.

Share this article :

2 comentarii:

Marcelino spunea...

Oricat de mult respect as avea pentru J.J. si oricat de mult mi-ar place de el, nu cred ca va putea egala serialul Lost :)

Ariel spunea...

@Marcelino, probabil nu va egala serialul Lost, dar va aduce ceva nou in peisajul serialelor, tinand cont ca Abrams se pricepe la scenarii si la complicatii.
Ramane de vazut in Ianuarie :)
Sunt sigura ca va fi mult mai bun decat multe seriale actuale!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger