Primele Postere Oficiale Pentru Man In Black 3 Se Joaca Cu Ochii Nostri!

Doua noi postere pentru Man In Black 3 ne tachineaza si in acelasi timp dezvaluie un nou site pentru sequel-ul ce va ajunge in cinematografe anul viitor in luna Mai.
Posterele au aparut saptamana trecuta, in interiorul si in afara salilor de cinema, in week-end-ul de Ziua Recunostintei.
Daca online au aparut niste versiuni slab fotografiate de catre vizitatori, iata ca Sony s-a grabit sa lanseze oficial si versiunile de rezolutie mare ale acestor noi afise pentru Man In Black 3.

In ceea ce priveste design-ul posterelor, nu sunt deloc rele, si sunt facute in asa fel incat sa aduca insistent in prim plan numele filmului, cat si cele doua personaje arhicunoscute deja din filmele Man In Black anterioare.
Totusi suntem inca convinsi ca filmul Man In Black 3 va avea succesul filmelor anterioare, mai ales din cauza numeroaselor probleme legate de scenariu si de re-scrierea lui, fapt ce s-a datorat deciziei de a incepe filmarile cu un scenariu ce era incomplet.

Am scris si anterior ca acest nou sequel se va petrece in cea mai mare parte in jurul anilor 1960, si povestea se va invarti in jurul Agentului J (Will Smith), care calatoreste inapoi in timp pentru a-l salva pe Agentul K in tinerete (Josh Brolin) pentru a evita un dezastru universal.
Dupa toate schimbarile din scenariu pe care productia a suferit-o, nu suntem siguri ca acest complot este inca valabil.

In fapt, in imaginile de mai sus, puteţi vedea in mod clar ca exista un nou site web, TheMenInBlackSuitsAreReal.com, si ne dezvaluie ca barbati in costumele negre sunt reali, fapt care suna ca un inceput pentru o viitoare campanie virala.

Regizat de Barry Sonnenfeld, Man In Black 3 ai are in rolurile principale pe Will Smith si Josh Brolin, alaturi de care vor aparea si Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Alice Eve, Emma Thompson, Nicole Scherzinger, Rip Torn, si Johnny Knoxville.

Man In Black 3 a fost filmat in 3D si cei de la Columbia l-au programat sa ajunga in cinematografe incepand cu data de 25 Mai 2012.
Share this article :

4 comentarii:

Rus Bianca spunea...

Men in Black! finally! M-a incantat filmul asta. Sper sa nu o dea in bara , mai ales ca nu mai joaca fostul Agenk K.

Sugar Free spunea...

wow Man In Black are back :)
Jur ca nu stiam ca va exista si o parte a treia :))
Multumesc :)
Si mie mi-au placut primele doua filme!

Bogdan spunea...

Bianca, Tommy Lee Jones ( Agent K ) face parte din distributia filmului. Din cate am inteles, Josh Brolin ( Young Agent K ) apare atunci Will Smith ( Agent J ) se intoarce in timp pentru a gasi/rezolva nu stiu ce chestie, right? :)

Ariel spunea...

Bogdan are dreptate.
Va aparea si Tommy Lee Jones, dar nu se stie exact cat, poate face doar un cameo la inceput:)
Important e ca apare :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger