Primul Trailer Oficial Pentru Snow White And The Huntsman Este Intens

Filmul celor de la Universal, Snow White And The Huntsman, cu Kristin Stewart,Chris Hemsworth si Charlize Theron, are parte de primul trailer oficial, si o serie de postere noi.
Uimitor, dar adevarat, iata ca avem parte de primul trailer pentru adaptarea basmului Alba Ca Zapada Si Vanatorul regizat de Rupert Sanders, in care Kristen Stewart joaca rolul Alba ca Zapada ce va fi initiata in arta razboiului de celebrul vanator (Chris Hemsworth) ce a fost trimis sa o omoare, pentru a lupta impotriva reginei malefice interpretata de Charlize Theron.

Acest prim trailer ne permite tuturor sa ne facem o prima ideea despre ceea ce filmul va contine, si in unele locuri trebuie sa recunoastem ca aceasta adaptare a clasicului basm aduce cu ea si o schimbare majora a tot ceea ce stiam despre povestea lui Alba ca Zapada.
Atmosfera este una de basm, incantatoare, dar parca muzica este una ce se potriveste altor pelicule, si in unele locuri parca ar fi coloana sonora de la filmul sci-fi Tron:Legacy, sau chiar Inception.
De fapt nu suntem siguri ca muzica din trailer face parte din coloana sonora oficiala a filmului, dar piesa ce este pe fundalul trailerului este o piesa folosita pentru multe alte campani publicitare, jocuri video, spoturi TV, reclame, promo-uri, programe de stiri, si tv, fiind o piesa lansata pe albumul From The Blue, compusa de Danny Cocke si intitula World Collapsing.

Ignorand acest prim aspect, trailerul incearca sa ne introduca in atmosfera de basm pe care regizorul Rupert Sanders si-a imaginat-o, parca incercand sa copieze cadre din alte filme fantasy celebre, si o lasa pe Kristen Stewart fara nici o replica in aceasta prima prezentare a filmului.

Incercam sa-i dam o sansa filmului, si probabil din cauza pentru stilului vizual uimitor, si am vrea sa rezistam tentatiei de a se respinge filmul doar pentru ca are Alba Ca Zapada in titlu.
Desigur, Snow White And The Huntsman va trebui sa se confrunte cu o audienta ce cunoaste destul de bine aceasta minunata poveste clasica, incercand din rasputeri sa-si asume o noua versiune de Alba Ca Zapada, probabil mult prea schimbata pentru uni, stiind ca in ultimii saptezeci si cinci de ani am avut parte doar de versiuni in care pitici canta in loc sa fie niste razboinici ce o ajuta pe Alba Ca Zapada sa se razbune pe Regina.

Filmul celor de la Universal, Snow White And The Huntsman in care joaca Kristin Stewart (Snow White), Chris Hemsworth (The Huntsman) , Charlize Theron (The Evil Queen) si o intreaga serie de actori minunati in roluri de pitici, este destinat sa demareze ca o serie de filme, o trilogie pentru inceput, si daca va avea succes la boxoffice, si alte cateva mini-seriale TV.

Intr-o adaptare a basmului clasic a fratilor Grimm, Alba Ca Zapada Si Vanatorul , filmul va avea cam acelasi subiect, Vanatorul avand ordine stricte de la Regina de a o duce pe Alba Ca Zapada in padure pentru a fi ucisa, unde print-o serie de coincidente, Vanatorul sfarseste devenind protectorul si mentorul ei, implicandu-se intr-o aventura ce are ca scop principal invingerea Reginei malefice.


Snow White And The Huntsman,
cu un scenariu adaptat de Hossein Amini, Evan Daugherty si Evan Spiliotopoulos, este regizat de Rupert Sanders, si va ajunge in cinematografe, cel mai probabil pe 2 Iunie 2012.

Share this article :

4 comentarii:

Rus Bianca spunea...

Impresionant! In general nu sunt de acord cu adaptarile povestilor pentru copii, pentru ca majoritatea sunt un dezastru. Dar asta chiar arata foarte bine ca film de actiune combinata cu o poveste. Actorii sunt buni si efectele speciale te lasa cu gura cascata...

Adina spunea...

Arata Minunat :)
Desi parca va dau dreptate cu coloana sonora :)
Are ceva din Tron!

Denisa spunea...

wow, nu ma asteptam la asa ceva

Viorel spunea...

Dragut, dar nu ma asteptam la asa o versiune

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger