Primul Trailer Pentru Filmul Cu Alba Ca Zapada Intitulat Mirror Mirror

A aparut primul trailer oficial pentru asa zisa poveste nespusa a lui Alba Ca Zapada, regizata de Tarsem Singh, avand-o pe Julia Roberts in rolul reginei malefice, ce are acum titlul oficial Mirror, Mirror.
Inca de la inceputul anului se tot zvonea despre un film Alba Ca Zapada, dar nu se stia nimic concret, iar faptul ca au fost anuntate doua productii despre acelasi personaj a fost luat ca si o gluma de catre multi.
In ciuda noutatilor ce pareau incredibile de la inceputul anului, Relativity face o asa zisa comedie, iar cei de la Universal fac un film de actiune, amandoua bazate pe clasica poveste a fratilor Grimm.

Faptul ca anul 2012 aduce doua filme pentru marile ecrane despre celebra poveste a lui Alba Ca Zapada, i-a facut pe multi sa zambeasca si sa spuna raspicat cat de departe a cazut industria cinematografica in groapa cu decizii financiare.
Lasand la o parte acest aspect, probabil ar trebui sa ne si bucuram de faptul ca vom avea de fapt de unde alege, si ca competitia a fost intotdeuna stimulativa.

La putin timp dupa ce am fost uimiti de primul trailer oficial pentru productia Snow White And The Huntsman, film regizat de Rupert Sanders ce o are in rolul principal pe Kristin Stewart, iata ca aveam parte si de primul trailer oficial pentru cealalta versiue a acestei umitoare povesti, versiunea mai comica a lui Alba Ca Zapada, Mirror Mirror, regizata de Tarsem Singh.


Filmul in cauza, al celor de la Relativity, Mirror,Mirror a inceput filmarile undeva luna iunie, sub bagheta regizorului, avand in distributie actori ca Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Andrew Alcott, Nathan Lane si Sean Bean.
Deoarece acesta este un film regizat de controversatul Tarsem, costumele si scenografia sunt opulente si grandioase,iar scenaristul Jason Keller ne asigura ca filmului regizat de Singh nu va avea egal, si nu va semana cu nici o versiunea vazuta pana acum, fiind o aventura comica cu multe elemente de actiune.


Noul film Mirror Mirror o aduce pe marile ecrane pe castigatoarea unui Oscar, Julia Roberts si steaua in crestere Lily Collins (Blind Side), intr-o poveste fantastica, unde o regina malefica (Julia Roberts) fura controlul regatului si o exileaza pe printesa mostenitoare a tronului (Lily Collins), care apeleaza la ajutorul celor sapte pitici rebeli si plini de resurse pentru a castiga inapoi regatul intr-o aventura-comedie spirituala plina de gelozie, dragoste si tradare care va capta imaginatia publicului din intreaga lume.

Filmul Mirror Mirror regizat de Tarsem Singh va ajunge in cinematografe incepand cu data de 16 Martie 2012.

Share this article :

3 comentarii:

Adina spunea...

Uitasem de versiunea asta :)
Draguta!

Rus Bianca spunea...

Varianta asta e cu mai putina actiune decat cealalta, dar parca mai dragalasa...Julia Roberts nu prea poate fi rea...in cel mai bun caz sarcastica si ironica pana la sange , dar cam atat. Snowhite asta nu e frumoasa...printul o eclipseaza...
Oricum e o varianta mai buna pentru copii!

Bogdan spunea...

Da Adina, draguta si versiunea asta, dar Snow White and the Huntsman e the real "jaw dropping" :)

Fiind dat ca e regizat de Tarsem Singh si la ce imaginatie are, ma asteptam sa vad ceva mai spectaculos...

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger