Trailer Nou Pentru Ice Age Continental Drift Scrat’s Crack - Up 2

Noul teaser trailer pentru Ice Age 4 o aduce in prim plan pe veverita per-istorica Scrat, dar si pe cele trei personaje principale Manny, Sid si Diego.
Ice Age Continental Drift va fi cea de-a patra parte a fanteziei animate Ice Age.
Inca de la lansarea primului film Epoca de Gheata al celor de la Blue Sky Studios in 2002, cel mai bun purtator de cuvant pentru seria de filme a fost o creatura care nu poate vorbi, Scrat, veverita ce a fost protagonista tuturor trailerelor si al teaserelor de promovare pentru acest minunat film animat!


Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei animate Manny , Diego si Sid, pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent.
Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.
Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.
Bineinteles ca din aceasta aventura nu putea lipsi Scrat, a carui reuniune cu ghinda sa blestemata il catapulteaza in locuri in care nici o veverita preistorica nu a mai ajuns vreodata.


Fox si Blue Sky Studios au lansat un mult asteptat trailer pentru partea a parta a seriei Ice Age: Continental Drift in luna Ianuarie, intitulat sugestiv Ice Age: Scrat's Continental Crack-Up.
Teaser-ul din luna Ianuarie pentru filmul de animatie care va aparea in Iulie 2012 este un scurt metraj care urmareste, o noua serie de peripetii ale celebrei veverite Scrat.


Pentru promovarea intensa a filmului Ice Age 4, cei de la Fox au lansat ieri inca un scurt-metraj, care il are ca personaj principal tot pe Scrat in urmarirea ghindei buclucase, scurt filmulet ce este o continuare a trailerului ce a aparut in luna Ianuarie!
In principiu, veverita preistorica care a declansat atatea dezastre, isi urmareste telul aducandu-i in prim plan pentru prima data intr-un trailer pentru Ice Age Continental Drift pe Manny, Sid si Diego intr-o situatie dificila!
Revenind pentru al patrulea film de desene animate din seria Ice Age se vor afla si binecunoscutele voci ale lui Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Seann William Scott, Josh Peck, Jennifer Lopez, Wanda Sykes, Aziz Ansari, Keke Palmer si cataretul Drake.

Ice Age: Continental Drift este programat sa apara pe marile ecrane incepand cu data de 4 Iulie 2012

Share this article :

1 comentarii:

Rus Bianca spunea...

Abia astept filmul asta, ultimul l-am vazut in 3D. Pacat ca toate filmele de animatie bune sunt lansate vara...

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger