The Expendables 2 Si Primul Poster Oficial Ce Contine Toate Star-urile!

Primul poster oficial pentru The Expendables 2, ne prezinta toate celebritatile din aceasta super productie ce va ajunge pe marile ecrane la anul.
Posterul prezinta toate personajele principale din film, aducand o prima privire a ceea ce ne multi asteapta sa vada intr-un asemenea film de actiune.


Nu e un poster rau, si este eficient in informarea publicului, dar suntem curiosi de ce Chuck Norris arata intotdeauna ca Walker, Texas Ranger indiferent de palaria care o poarta.
Dupa primul film, nu suntem chiar asa de convinsi ca aceasta continuare este sortita sa fie un film de acriune solid, dar uneori magia poate interveni.


In timp ce noi asteptam sa vedem imagini de la productia pe care Simon West a filmat-o in Bulgaria, iata ca acest nou poster oficial, aduce cu sine cel mai bun colaj pentru cea mai plina imagine de star-uri de actiune pe care o veti vedea anul acesta.
In afara de Randy Couture, Scott Adkins si Jet Li, care din motive inca nedezvaluite, lipsesc de pe afis, probabil singurul care mai lipseste din aceasta imagine este, Liam Hemsworth, care inca nu este un actor de talia distributiei din The Expendables 2, desi toti cei care lipsesc sunt metionati cu numele la baza de sus a posterului.
Acest poster este cu siguranta visul unori fani al filmelor de actiune, ce prin ani 80-90 au incercat sa isi inchipuie cum ar arata toti acesti duri ai ecranului intr-o singura imagine.
Primul film The Expendables a obtinut aproape 275 milioane dolari in intreaga lume, impotriva faptului ca a avut parte de un buget de productie de 100 milioane dolari.


UPDATE : Ulterior s-a dovedit ca posterul DE MAI SUS este de fapt un FANMADE, facut si lansat pe internet de un fan iscusit in Photoshop, dar avem mai jos posterul oficial 100%:

Sylvester Stallone alatururi de Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Liam Hemsworth, Bruce Willis, si Arnold Schwarzenegger, vor arunca in aer tot ce se va putea arunca in aer, si vor incalzi tevile unor arme in aceasta continuare a filmului The Expendables.

The Expendables 2 cu siguranta va aduce pe ecrane o serie de celebritati care vor eclipsa orice scenariu va avea filmul, si daca nu va aduce lumea in cinematografe pentru actiune , cu siguranta vom vrea sa vedem o asemenea distributie adunata intr-un singur film.

The Expendables 2, regizat de Simon West si scris de David Agosto si Ken Kaufman se va lansa in cinematografe pe 17 August 2012.
Share this article :

1 comentarii:

Anonymous spunea...

Adevarul e ca nu arata rau nici ala fanmade :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger