Filmul Sci-Fi The Darkest Hour Prezent Intr-Un Nou Spot Tv

Urmareste si tu distributia filmului sci-fi The Darkest Hour vorbind despre locatia proiectului si despre ciudati extraterestri prezenti in film, intr-un nou clip.
"Acest film va oferi o tona de impuscaturi si explozii" spune la un momentdat Emile Hirsch in noul spot tv, si presmtim ca nu va fi vorba doar despre asta in subiect, filmul fiind o aventura in sine, chiar daca invadatori nemilosi par neobisnuiti.

Trebuie mentionat aici ca filmul The Darkest Hour, care la prima vedere arata ca un film destul de conventional despre o invazie extraterestra, adauga un twist interesant, cu extraterestri sub forma unor valuri de energie letala, avand la baza scenariului un fenomen atmosferic electric, natural si controversat numit fulgerul globular, si care permite teorii destul de fantastice despre provenienta acestora.

Intr-o idee care a mai fost utilizata pe marile ecrane pana acum, The Darkest Hour vine cu un nou concept despre forma extraterestrilor ce invadeaza pamantul, dar cu aceeasi idee de scenariu, care incadreaza filmul alaturi de Skyline sau Battle: Los Angeles.

Regizat de Chris Gorak, produs de Timur Bekmambetov si scris de Jon Spaihts, productia The Darkest Hour a fost filmata in vara anului trecut la Moscova, cu un buget initial de 40-50 milioane dolari.
The The Darkest Hour, spune povestea unui mic grup de cinci tineri care raman blocati in Moscova, in timp ce trebuie sa supravietuieasca unui atac global devastator, venit din spatiu, avand ca si suport vizual frumusetea clasica a Moscovei alaturi de efecte speciale naucitoare avand in distributie actori ca Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella si Rachael Taylor.

Summit Entertainment va face distributia filmului in Statele Unite, in timp ce Fox International il va distribui international, The Darkest Hour ajungand in cinematografe in 3D pe 23 Decembrie 2011.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger