Trailer Nou Pentru Game Of Thrones Sezonul 2 Aflat In Productie

Noul trailer pentru Game Of Thrones Sezonul 2, ne prezinta evenimente de pe platorile de filmare, si ne ofera o prima imagine a personajelor noi din serial.
Nu pacalim pe nimeni, asteptam un trailer pentru Game Of Thrones sezonul 2 inca de luna trecuta, si suntem siguri ca odata cu noi si milioanele de fani al serialului ce aduce pe marile ecrane adaptarea seriei de carti fantastice de mare succes A Song of Ice and Fire, scrise de George R.R. Martin.

Aproape in totalitate, sezonul doi al serialului este filmat pe platourile Painthall din Belfast, dar are parte si de alte locatii din Irlanda de Nord, sezonul 2 fiind bazat pe cea de-a doua carte din serie numita A Clash of Kings (Inclestarea Regilor).
"Noaptea este Intunecata si Plina De Teroare" devine fraza ce are ramificatii bine infipte in actiunea din sezonul doi al serialului, ea fiind un fel de mantra pentru Melisandre din Asshai, un personaj misterios ce este introdus in a doua carte din saga scrisa George RR Martin.

Cartea Inclestarea Regilor, pe care este bazat sezonul 2, preia actiunea exact de unde a lasat-o Urzeala Tronurilor.
Serialul Urzeala Tronurilor se concentreaza in special pe maretia si decaderea catorva familii, ce vor puterea cu orice pret.
In sezonul doi al serialului Urzeala Tronurilor, Cele Sapte Regate din Westeros sunt devastate de un razboi civil, un razboi ce va deveni cunoscut sub numele de Razboiul Celor Cinci Regi, si ce va avea conflictul central plasat in jurul a nu mai putin de cinci pretendenti la Tronul De Fier. 

Nemira
HBO a distribuit online un trailer nou pentru sezonul doi ce se afla in productie, si ce ofera o prima privire in spatele camerelor de filmat pentru sezonul doi, alaturi de interviuri cu co-creatori David Benioff si DB Weiss ce ne vorbesc despre complotul din acest viitor sezon, extinderea tinutului in care se desfasoara actiunea serialului, de introducere a noi personajesi si despre provocarile ce vor aparea.

 Inainte de a va lasa sa descoperti noile personaje din Al doilea sezon al serialului Game Of Thrones va anuntam ca serialul va avea premiera in luna Aprilie 2012.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger