Spartacus Vengeance Se Intoarce In 27 Ianuarie - Vezi Doua Spoturi Tv Noi

Vezi doua spoturi Tv noi in care producatori executivi si membri distributiei discuta despre viitorul sezon Spartacus: Vengeance, ce va avea premiera pe Starz in 27 Ianuarie.
Ei da dragi fani ai lui Spartacus, serialul revine oficial Vineri 27 Ianuarie 2012.
Totul a inceput pentru uni cu un serial ce arata ca o clona fidela a filmului 300, devenind mai apoi unul din cele mai bune seriale tv la ora actuala, si asta datorandu-se echipei din spatele serialului, de la producatori pana la scenaristi, reusind sa aduca pe micile ecrane o poveste de calitate, cu personaje bine construite, si o intorsatura a evenimentelor pe care nimeni nu o anticipa, totul ajungand sa concureze cu cele mai bune seriale TV.
Adaugand la toate astea jocul special pe care actori il au in acest serial, si faptul ca in primul sezon John Hannah a fost mai mult decat uimitor, iar regretatul Andy Whitfield a facut rolul vietii lui, este de prisos sa mai adagam ca Spartacus Vengeance sezonul 2 este unul din cele mai asteptate seriale.

Premiera sezonului doi Spartacus Vengeance se apropie, fortandu-i pe cei de la Starz sa scoata la iveala data premierei si sa aduca in prim plan doua promo-uri noi care aduc noi imagini din primul episod al sezonului 2 Spatracus, ce a fost filmat in Noua Zeelanda.
In sezonul 2 al serialului Spartacus Vengeance, vom avea parte de multe surprize, majoritatea personajelor indragite din sezonul 1 Blood And Sand vor reveni, aducand un plus de drama evenimentelor ce se vor desfasura in afara Ludus-ului cu care am fost atat de obisnuiti.

Povestea principala incepe doar la cateva saptamani dupa baia de sange culminanta de la finalul primului sezon.
Capua are parte acum de mult vacarm si gladiatori pusi pe fuga.
Spre surpriza multora Lucretia (Lucy Lawless), va reveni in Spartacus Vengeance, aducand cu ea si setea ei de razbunare ce se va transforma in conflictul principal al sezonului doi, conflict ce va avea in fundal destinul hoardei de sclavi condusa de Spartacus ce seamana teroare in inima imperiului roman.
Dupa evadarea sangeroasa din Ludus-ul Batiatus, care a incheiat sezonul Spartacus: Blood and Sand, rebeliunea gladiatorilor continua lupta si incepe sa aduca cu ea frica in inima Republicii Romane.
Gaius Claudius Glaber si trupele sale romane sunt trimise la Capua pentru a zdrobi banda tot mai mare de sclavi eliberati de Spartacus, inainte ca aceasta sa poata provoca mai multe daune.
Spartacus (Liam McIntyre) este prins intre nevoia personala de razbunare impotriva omului care la condamnat la sclavie si care a determinat moartea sotiei lui, si dorinta de a a impiedica armata sa de slcavi sa se destramare.
- "Cu Ludus-ul Batiatus lasat in paragina si plin de sange, eroii nostri vor fi pusi pe fuga, uni vor incerca sa se ascunda iar o parte vor folosi tactici de gherila pentru a se apara sau a ataca diferite puncte strategice din imperiul roman.
Ca intotdeauna, vom pastra momentele cheie din istorie sa ne ajute sa prezentam povestea, dar ei fiind in libertate, in mediul rural, cauzeaza multe probleme trupelor romane si Legatul Glaber (Craig Parker) va fi prima persoana care este trimis dupa ei urmarindu-i pas cu pas." a declarat anterior producatorul DeKnight.
Producatorul Rob Tapert spune ca vom parte de o poveste diferita, cu alte caractere noi, dar si vechi, si o poveste ce va fi mult mai complexa, doarece actiunea serialului se va desfasura in multe alte locatii, nu doar in celebrul Ludus.
Esti pregatit pentru Sezonul 2 Spartacus Vengenace?


Share this article :

8 comentarii:

Andrew spunea...

Hell ya, as ready as i can be :)

Anonymous spunea...

Clar unul din cele mai asteptate seriale.
Mai e putin pana in Ianuarie!
Bafta.

Sica spunea...

Ohoo asteptam cu nerabdare sa vedem cum se descurca noul Spartacus :)

Anonymous spunea...

NOUL SPARTACUS NU CRED CA O SA FIE LA FEL CA ANDY,CEVA O SA LIPSEASCA,PACAT MARE PACAT

Veronica Chiorean spunea...

Se apropie ... Ianuarie :)
RIP Andy, serialul nu va mai fi la fel fara el!

Anonymous spunea...

sunt deacord cu veronica rest in peace andy

Anonymous spunea...

subscriu la ce au scris cei de mai sus.
In ep. 3, sper ca nu moare Crixus, numai ce s-a intalnit cu Naevia... :((

Anonymous spunea...

Nahh, nu cred sa fie chiar asa nebuni producatori!
Daca ai vazut bine, l-a lovit doar in cap la final.
Ashur nu cred ca scapa asa o oportunitate!
O sa il tortureze pe Crixus!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger