Un Nou Trailer Magnific Pentru Filmul Red Tails

Noul trailer pentru filmul Red Tails produs de George Lucas, ne demonstreaza ca productia are o balanta intre drama protagonistilor si uimitoarele secvente de lupta aeriene din timpul celui de al doilea razboi mondial.
Cel mai recent trailer pentru drama ce se bazeaza pe evenimente reale din cel de al doilea razboi mondial, Red Tails spune povestea reala de viata a primul escadron afro-american si lupta pe care ei o duc pentru a-si apara tara.

Red Tails este un proiect de suflet, in care creatorul Star Wars a pus multa pasiune, el dorind sa realizeze o drama despre conflictul pilotilor din al doilea razboi mondial de multa vreme, in special despre bataliile aeriene si despre adevarata poveste de viata a celor ce se numeau Airman Tuskegee.
Si sa fim sinceri, cate filme de genul asta ati vazut in ultima perioada in cinematografe?

Filmul are la baza scenariului, povestea adevarata a aviatorilor Tuskegee, primul pluton de piloti afro americani luptatori in cel de al doilea razboi mondial, scenariu ce are parte de mici modificari in ceea ce priveste povestea reala, si care a fost supervizat si co-scris de George Lucas.


Aventurile aviatorilor Tuskegee si povestea lor ce ajunge dincolo de campul de lupta, este portretizata in noul film Red Tails, ce incearca o altfel de viziune asupra acestui grup foarte special de aviatori, ce a luptat un razboi in Europa si a purtat in acelasi timp o batalie crancena cu prejudecatile rasiale ale oamenilor de acasa, lasandu-ne marturie moatenirea lor extraordinara de curaj si devotament.
Sub protectia acestui prim pluton de aviatori trimisi direct in lupta pentru a proteja bombardierele ce faceau raiduri asupra germanilor, s-au pierdut cele mai putine bombardiere pe decursul celui de al doilea razboi modial.

Numele de Red Tails vine de la coada avionului P-51 Mustang pe care pilotii afro americani o aveau vopsita in rosu, semn distinctiv pentru care au devenit cunoscuti de-a lungul istoriei si in timpul celui de al doilea razboi modial.


Red Tails este o drama istorica de razboi ce utilizeaza efectele impecabile ale companiei Industrial Light & Magic pentru a aduce pe marile ecrane o portiune din Al Doilea Razboi Mondial, avand o distributie solida ce include staruri ca nominalizatul la Oscar Terence Howard , nominalizatul la Globul de Aur Bryan Cranston, Oyelowo David, si castigatorul unui Oscar Cuba Gooding Jr.

Red Tails, cu o povestea scrisa de George Lucas si John Ridley, este regizat de Anthony Hemingway, si are data de lansare stabilita pentru 20 Ianuarie 2012.

Share this article :

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Epic ! Un oscar ceva ? macar pentru efectele speciale :)

Denisa spunea...

Il astept cu nerabdare!
Asa un film o sa ramana o capodopera in timp.
Ma intreb cum ar fi aratat in 3D :)

Rus Bianca spunea...

Pare un film foarte bine elaborat. Nu am vazut de ceva vreme un film bun in genul asta de productie si nu sunt fana, dar acesta chiar merita. Ma bucur ca George Lucas s-a hotarat sa-l faca.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger