Un Nou Video The Hobbit Prezentat De Peter Jackson Ce Trebuie Vazut!

Un nou video blog umitor, lansat astazi de regizorul Peter Jackson, ne dezvaluie secrete din spatele camerelor de filmat de pe platourile productiei The Hobbit.
Dupa ce ieri am avut parte de imagini ce ne-au aratat locatile principale necesare pentru a aduce pe marile ecran tinutul Hobbitilor, The Shire, iata-ne din nou in fata unui uimitor video blog, venit din partea regizorului Peter Jackson, ce momentan lucreaza intens la adaptarea cartilor scrise de J.R.R. Tolkien, adaptare ce va fi materializata in doua filme ce vor aparea pe marele ecran la diferenta de un an.


In acest nou video, mister Peter Jackson ne vorbeste despre technologia 3D, si ne spune cinstit ca daca ar fi avut ocazia sa filmeze trilogia Lord Of The Rings in 3D, si technologia i-ar fi permis asta, ar fi facut-o.

Dupa cum am mai spus si in trecut, cele doua adaptari The Hobbit vor fi filmate dupa sistemul back to back, urmarind cele doua scenarii simultan, facand munca mult mai dificila si greoaie, dar in acelasi timp fiind un sistem mult mai maleabil pe termen lung.
Noul video-log prezentat de regizor, ne permite sa vedem sistemul prin care echipa de productie incearca sa forteze technologia 3D pentru a aduce pe marile ecrane un film cu o calitate impecabila, folosind noile camere Red Epic, carora regizorul Peter Jackson le-a dat chiar si nume.
Este umitor daca ne gandim cat de departe a ajuns tehnologia in doar zece ani, si cate de mult tine Peter Jackson la legatura sa cu fanii sai si ai scriitorului J.R.R. Tolkien, prin aceste video-loguri pe care regizorul le realizeaza.


De asemenea, cu lansarea acestui video, se confirma ceea ce regizorul a declarat anterior, si anume ca prima parte a filmelor va contine si imagini din celebrul tinut Mirkwood si cetatea Dol Guldor:
- "Eu nu am de gand sa spun doar ceea ce stiu deocamdata, faptul ca atat White Council cat si celebra cetate a lui Sauron, Dol Guldur vor aparea in cele doua filme" a declarat Peter Jackson.
Se poat vedea imagini cu padurea parasita din tinutul Mirkwood chiar in acest video log.


Se mai confirma si faptul ca amandoua filmele The Hobbit, sunt filmate la 48 de frame-uri pe secunda, aducand o imbunatatire in calitatea imagini ce o vom vedea pe marile ecrane, regizorul incercand astfel sa revolutioneze felul in care productile de lung metraj sunt filmate, si despre care noi am scris aici.

Va invitam sa urmariti acest video, un material ce mertia urmarit, mai ales atunci cand incerci sa iti faci o idee despre magnitudinea pe care o are aceasta productie, si sa va faceti o idee cati oameni sunt implicati in realizarea unuia din cele mai asteptat filme de anul viitor, mai ales ca Peter Jackson promite ca aceste video log-uri vor fi un serial lung despre toate intamplarile si evenimentele de pe platoul de filmare a filmelor The Hobbit.
Prima parte a aventurilor numita The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansata pe 14 decembrie 2012, iar partea a doua, The Hobbit: There And Back Again va ajunge in cinematografe pe 13 decembrie 2013.
Ambele filme vor fi in 3D.

Share this article :

2 comentarii:

Jonas spunea...

Amazing stuff!
I prolly cant wait for this.
The biggest fan of mr. Jackson's work.

Anonymous spunea...

John, Paul, George and Ringo!' :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger