The Hobbit incepe filmarile - Doua noi poze cu decorul

Warner Bros, New Line Cinema si MGM au anuntat inceperea productiei la The Hobbit in Noua Zeelanda, anunt ce include o actualizare completa a castingului si a synopsisului.
Martin Freeman ia rolul Bilbo Baggins, Ian McKellen in rolul Gandalf.
Cei 12 dwarfi sunt interpretati de Richard Armitage (Thorin Oakenshield), Ken Stott (Balin), Graham McTavish (Dwalin), Kircher William (Bifur) James Nesbitt (Bofur), Stephen Hunter (Bombur), Kazinsky Rob (Fili), Aidan Turner ( Kili), Hambleton Peter (Gloin), Callen Ioan (Oin), Jed Brophy (Nori), Hadlow Mark (Dori) şi Adam Brown (Ori).
Isi reiau rolurile lor din trilogia "Stapanul Inelelor", Cate Blanchett ca si Galadriel, Andy Serkis ca si Gollum si Elijah Wood ca Frodo.
Jeffrey Thomas si Mike Mizrahi se alatura de asemenea echipei, ei avad rolurile unor Regi Dwarf si anume Thror si Thrain.
Mai multe anunturi despre casting vor veni pe parcurs.

Regizorul Peter Jackson a lansat, o pagina de Facebook, pe care vor fi actualizate noutati din cursul productiei.
Primele actualizari includ doua fotografii de pe platoul de productie in care il vedem pe Sir Peter Jackson direct pe platourile de filmare gata pregatite.


Comunicatul de presa arata cam asa:
Intr-o gaura din pamant, acolo unde odata a trait un Hobbit ...

Wellington, NZ, douazeci si unu martie 2011 - Productia a început in Wellington, Noua Zeelanda, la filmul "The Hobbit", a regizorului Peter Jackson, adaptare dupa cele doua carti de JRR Tolkien , doua capodopere citite pe scara larga.
"The Hobbit" este stabilit in Pamantul de Mijloc cu 60 ani inainte de actiunea domnului Tolkien din "Stapanul Inelelor", pe care Jackson si echipa sa cinematografica a adus-o pe marele ecran in trilogia anterioara, devenind un blockbuster care a culminat cu un premiu Oscar pentru "The Lord of the Rings : The Return of the King ".

Cele doua filme, cu scenarii de Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro si Peter Jackson, va fi filmat consecutiv in 3D digital folosind cele mai noi tehnologii si camere stereo.
Filmările vor avea loc la Stone Street Studios, Wellington, iar locatiile vor fi in jurul peisajelor magnifice din Noua Zeelanda.
"The Hobbit" urmeaza drumul caracterului Bilbo Baggins, care este prins intr-o cautare epica de a recupera regatul pierdut al Dwarfilor Erebor, care a fost cu mult timp in urma cucerit de dragonul Smaug.
Abordat din senin de catre vrajitorul Gandalf, Bilbo se trezeste prins intr-o companie de treisprezece pitici condusi chiar de legendarul razboinic, Thorin Oakensheild.
Calatoria lor va trece prin salbaticie, prin tinuturi vitrege pe unde roiesc incepand de la spiridusi, orci, wargi si paianjeni giganti, pana la vrajitori si Shapeshifters.
Desi obiectivul lor se situeaza la est de Lonely Mountains, ei trebuie sa scape din tunelurile goblinilor, acolo unde Bilbo intalneste creatura care-i va schimba viata pentru totdeauna ... Gollum.
Aici, singur cu Gollum, pe malul unui lac subteran, Bilbo Baggins descopera un inel de aur, care este legat de soarta tuturor celor din Pamantul de Mijloc mai mult decat Bilbo isi poate imagina.

Filmele The Hobbit sunt co-produse de New Line Cinema si MGM, cu gestionarea productiei dirijata de New Line.
Warner Bros Pictures se ocupa de distributia la nivel mondial, iar toate licentele de televiziune internationale sunt gestionate de MGM.

Cele doua filme sunt planificate pentru lansare la sfarsitul lui 2012 si respectiv 2013.
Share this article :

1 comentarii:

Soso spunea...

Finally :)
Am crezut ca nu o sa mai inceapa odata :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger