Skyline vs. Battle Los Angeles

Batalia care a inceput intre Sony Pictures si Hydraulx, companie de efecte vizuale care a realizat filmul Skyline si efectele speciale pentru Battle: Los Angeles, este pe sfarsite.
Sony Pictures a obiectat la faptul ca Greg si Colin Strause au facut filmul cu buget redus Skyline, realizat de Hydraulx, beneficiind de pe urma muncii lor facuta pentru filmul cu un buget destul de mare Battle: Los Angeles.
In timp, oficialii de la Hydraulx (care a furnizat efecte vizuale pentru Avatar, 300 si alte filme mari) au negat acest lucru.
Cand finantatorul Relativity Media a refuzat sa schimbe data lansari a filmului Skyline din 12 noiembrie 2010 pana dupa Battle: Los Angeles adica 11 martie 2011, Sony Pictures a dat compania Hydraulx in judecata convinsa ca cei doi frati, asociati la compania de efecte vizuale, s-au bazat pe ideea lor si pe efectele vizuale folosite de ei pentru Battle: Los Angeles.

Deocamdata se pare ca Sony Picturs Entertainment a ingropat securea de razboi, lansand un comunicat de presa oficial prin care ne anunta si pe noi acest lucru :

"Sony Pictures Entertainment a anuntat astazi ca a retras toate acuzatile impotriva companiei de efecte vizuale Hydraulx Entertainment si principali sai actionari, fratii Greg si Colin Strause.
Sony Pictures Entertainment a primit informaţii ca efectele vizuale de la Battle: Los Angeles ar fi fost utilizate pe filmul companiei Hidraulx , Skyline, dar dupa multe cercetari s-a constatat ca nu este asa.
SPE a fost satisfacuta de efectele sale speciale care au fost utilizate in noul film Battle: Los Angeles si faptul ca amandoua filmele s-au conportat bine pe piata, satisface amandoua partile."


Daca vreti varianta scurta v-o spunem noi :
Cei doi frati Greg si Colin Strause detin o companie de efecte vizuale numita Hidraulx.
Sony Pictures Entertainment a angajar respectiva companie de efecte vizuale pentru viitorul lor film Battle: Los angeles.
Baieti de la Hidraulx vazand imaginile si ideea filmului, s-au gandit sa faca si ei un film rapid, si sa il lanseze, cu aceeasi ideea si aproximativ aceleasi efecte vizuale, pentru care de fapt fusesera platiti de SPE.
Cei de la SPE s-au prins si i-au dat in judecata, acum renuntand la orice acuzatie, doarece filmul lor s-a comportat destul de bine in boxoffice.
Uite asa scapa si frati Strause nepedepsiti si cu cateva zeci de milioane de dolari in plus in buzunar.
Share this article :

3 comentarii:

FetishFashion spunea...

Ideea a venit de la jocurile Crysis. De-aia cred ca s-a ingropat securea razboiului relativ repede :)

Ariel spunea...

Sunt absolut sigura ca daca Battle: Los Angeles ar fi o avut pozitie mai proasta in boxoffice, cei de la Sony Pictures nu ar fi renuntat la proces.
In condintile in care a fost destul de binisor clasat (desi nu m-a incantat filmul) hop si cei de la SPE renunta la proces.
Mai convenabil asa. Financiar vorbind :)
Oricum ideea celor de la Hydraulx de a lansa Skyline cat mai repede, respectiv la finalul anului 2010 a fost geniala in cazul asta :)

Allentto spunea...

Eu unul sunt bucuros ca au scapat de acuzatii.
Mi-a placut mai mult Skyline decat Battle: Los Angeles :)) :P

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger