HBO pregateste sezonul doi pentru Game of Thrones (Urzeala Tronurilor)

Anticipand un succes international, HBO a comandat deja seria a doua din serialul Game Of Thrones (Urzeala Tronurilor) inca inainte ca episodul doi sa fie difuzat.

Nu o sa comentam nimic privitor la primul episod difuzat de HBO Romania in data de 18 aprilie de la ora 22:00, si nici pe seama catorva greseli de imagine facute in el, sau a catorva membri ai echipei de productie care mai apar in unele imagini, si nici pe seama dansurilor lascive si moderne care au aparut in acest prim episod.
Nu inca ... deocamdata nu, o sa-i lasam pe altii inainte si mai ales lasam privitori sa judece singuri.
Un singur lucru e cert, in urma campaniei destul de agresive lansate de catre HBO se pare ca lucruri bune se intampla pentru serialul Game Of Thrones (Urzeala Tronurilor).


Nu stim daca a fost o decizie pripita sau nu, inca nu se poate sti cu exactitate, cert e ca HBO a va reinnoi seria fantasy Game of Thrones pentru un sezon 2, luand aceasta decizie pe baza audientelor care spun ca primul episod a obtinut 4.2 milioane de telespectatori cu trei difuzari pe noapte ale aceluiasi episod.
Sezonul al doilea al serialului va debuta probabil anul viitor si se va baza pe a doua carte a lui George RR Martin "A Clash of Kings".


Cu aceasta decizie HBO probabil a luat in considerare nu doar cheltuiala de a crea serialul, ci si-a calculat exact potentialul de vanzari pe domeniul international si vanzarile potentialelor discuri DVD/BluRay cu seria Game Of Thrones, calcule ce pentru companie arata extrem de promitor.

Puteti urmari urmatorul episod din Urzeala Tronurilor (Game Of Thrones) pe HBO Romania in 25 Aprilie de la ora 22:00.
Mai multe informatii puteti gasi chiar pe pagina HBO dedicata acestui serial.

Share this article :

6 comentarii:

Anonymous spunea...

Ba baieti, n-aveti o treaba cu subiectul... A game of Thrones, Urzeala Tronurilor, se numeste primul volum, deci si primul sezon al seriei, asta nu inseamna ca volumul doi se numeste Urzeala Tronurilor volum 2 deci si filmul se va numi asa... Seria de carti se numeste A song of fire and ice deci sezonul 2 se va numi A clash of kings dupa numele cartii a doua, nu se va numi Urzeala Tronurilor sezon 2....

Ariel spunea...

Draga Anonim?!?!
Daca puneai un nume fictiv stiam cum sa iti zicem!
Daca citesti printre randuri, se mentioneaza ca sezonul doi din serial se va baza pe cartea A Clash Of Kings!
Din fericire pentru noi, asta este o ecranizare si nu o copie a cartii, deci se va numi cum vor producatori!
Dar fiind vorba de sezonul doi si neavand un titlu oficial... inca... ai fi vrut sa-i spunem serialul x-men?
Atunci cand sezonul doi va avea un titlu oficial o sa-i spunem pe nume, pana atunci ramane legea universal valabila si se numeste Game Of Thrones sezonul 2.

Apropo, vezi ca sunt articole mai noi despre serial, acesta fiind destul de vechi, inca de pe vremea cand HBO (nu romania) difuza doar al doilea episod (aprilie).

Un Ciumeg spunea...

Anonimule te bagi si tu ca musca in lapte sa vezi ce gust are ;))
Sau nu citesti inainte sa comentezi? :))
Scrie clar pe ce carte se bazeaza sezonul 2 chiar in articol!
Daca cauti mai bine exista articole unde spune ceea ce spui tu aici, o descriere mai extinsa pentru prosti mai deosebiti care nu inteleg ce citesc!
Bafta!

Miruna spunea...

@Ariel
Ahhahahahahha pe langa ca nici nu stie sa scrie, se si exprima ca din fundul galetii, eu una nu am inteles nimic din ce vrea sa zica ;))
Mai bine il ignorati pe anonimous delirius :))))

Deabea astept sezonul 2, am savurat toate articolele despre Game Of Thrones.
Asteptam noutati!

lucius spunea...

de unde a aparut si iradiatul asta de anonim...dar cum de a reusit el sa deschida calculatorul ? daca traiam in evul mediu, acum erai ars pe rug doar de placere...apropo iti dau un sfat: nu te inmulti ca o sa faci tot prostoi ce vor chinui copiii nostri !!!

Ariel spunea...

Lucius nu iti face probleme, padure fara uscaturi nu exista!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger