Reinventarea Mortal Kombat prin serialul web Legacy - Vezi Primul Episod

Kevin Tancharoen a transformat celebrul joc video Mortal Kombat, reinventand practic toate personajele faimoase.Primul episod web din seria Mortal Kombat Legacy are si cateva scene de violenta.

In timp ce fiecare episod din cele noua din seria web, se va concentra pe caractere diferite din universul Mortal Kombat, primul episod ne aduce in prim plan caracterele Michael Jai White ca si maiorul Michael Jackson Jax Briggs si Jeri Ryan ca locotenentul Sonya Blade.

Daca cumva ai pierdut filmul promo de scurt metraj al lui Tancharoen, cel care a netezit calea pentru viitorul serial web, Mortal Kombat: Rebirth il poti vedea mai jos.
Este un film scurt si este principalul motivul pentru care Kevin Tancharoen a luat decizia de a continua cu seria web.


Dupa cum observati Kevin Tancharoen aduce un concept original in acest film nou, un concept mai apropiat de realitate, o imagine realistica care transforma ideea jocului in ceva mai apropiat de cotidianul zilelor noastre in care personajele celebre din faimosul joc video au o identitate reala.
In filmul scurt auzim despre personaje ca , Jax Briggs, Reptile, Baraka, Johny Cage, Sonya Blade, Shang Tsung, Scorpion si se mentioneaza prezenta lui Sub-Zero.
De asemenea, celebra tema techno Mortal Kombat a devenit un aranjament pentru orchestra de film.
Filmul de scurt metraj de mai sus, a fost doar pregatirea la ceea ce Tancharoen vrea sa faca din aceasta franciza, seria web fiind lansata in colaborare cu lansarea noul joc video Mortal Kombat, scopul seriei web fiind acela de a oferi gamerilor putin din istoria razboinicilor pe care ai cunosc atat de bine.

Dupa cum spuneam saptamana trecuta, primul episod web al seriei a fost gazduit de canalul youtube Machinima, si are ca scop promovarea lansari noului joc video care are atatia adepti.
Vedem un film nou, cu o conceptie total diferita fata de cea cu care am fost obisnuiti din filmele precedente, cu caractere bine infipte in realitatea zilelor noastre si cu un subiect care desi pare diferit, duce la acelasi deznodamant, Turneul Final.



In final, spunem exact acelasi lucru care il spun si alti :
Urmeaza o transformare a viziuni lui Kevin Tancharoen intr-un film nou pentru marile ecrane, despre care speram sa auzim zvonuri, sau noutati cat de curand.

Alte articole despre Mortal Kombat Legacy :
Premiera serialul Web Mortal Kombat pe canalul Youtube Machinima!
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger