De pe Platourile De Filmare - Gandalf In 3D - The Hobbit -

 Ian Mckellen (Gandalf) a postat o poza ce dovedeste ca filmarile la The Hobbit sunt in plina desfasurare si echipa cat si actorul lucreaza din greu.

O voce perfecta, bogata, cu un aspect Shakespearean, Ian McKellen ramane unul din actori care se confunda cu rolul sau din trilogia Lord Of The Rings, el fiind aleagerea naturala a regizorului Peter Jackson pentru rolul Gandalf din aventura scrisa de Tolkien.
Ian McKellen este o persoana deschisa si cu mult umor, toate astea demonstrand un caracter unic pe care actorul il poseda.
Actorul a atins punctul culminant al carierei atunci cand la varsta de 49 de ani a declarat tare si raspicat "Da, eu sunt gay."


Inainte de interpretarea rolului Gandalf, Ian McKellen a ascultat o inregistrare a regretatului scriitor JRR Tolkien, despre o lectura personala cu conduita personajului Gandalf din roman.
El a folosit acest lucru ca baza pentru crearea personajului, si a imitat accentul utilizat de catre Tolkien in aceasta inregistrare.


Acum cateva zile actorul a postat online o poza pe cat de hilara pe atat de interesanta, de pe platourile de filmare ale filmului The Hobbit, unde Ian McKellen a inceput sa filmeze de cateva zile partea personajului Gandalf din poveste.


Share this article :

2 comentarii:

Anonymous spunea...

No shit, chiar gay tipul asta ?
pfff

Ariel spunea...

Pe bune, chiar e gay.
Ai ceva impotriva lui?
E un actor de mare clasa si isi face meseria minunat, nu ar trebui sa intereseze pe nimeni ce face in viata personala, chiar daca e gay sau nu.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger