Prima Imagine Cu Bilbo Baggins Din Ecranizarea The Hobbit

Prima imagine a lui Martin Freeman ca si Bilbo Baggins in ecranizarea regizata de Peter Jackson, The Hobbit, a fost lansata impreuna cu Ian McKellen in costumul lui Gandalf The Grey.

De cand Peter Jackson a inceput filmarile pentru cele doua adaptari a cartilor The Hobbit, informatiile despre productie au fost destul de transparente, regizorul incercand cu greu sa tina pasul cu agenda sa de lucru si mai ales a incercat sa satisfaca setea fanilor pentru informatii despre productia ce are ca punct principal aventura lui Bilbo Baggins, a celor 12 dwarfi si a vrajitorului Gandalf.

Ziua de astazi aduce o bucatica din aceste informatii, primele imaginii cu Martin Freeman ca si tanarul Bilbo Baggins.


Freeman a fost mult timp considerat a fi candidatul ideal pentru a juca un tanar Bilbo, chiar inca de pe parcursul anevoios al pre-productiei pentru The Hobbit.
Si pe buna dreptate am spune noi dupa ce am analizat noile poze cu atentie, unde se poate observa parul cret familiar hobbitilor, urechile tuguiate , si faimoasele bretele, facand din Martin Freeman candidatul perfect pentru acest rol.


Alte imaginii noi din The Hobbit il prezinta pe Ian McKellen ca si Gandalf The Grey, cu pipa in mana, chiar daca a trecut mai mult de un deceniu de cand McKellen a jucat initial in Fratia Inelului, se pare ca nu a imbatranit nici macar o zi.
Probabil a pastrat Inelul doar pentru el.


Printre alte personaje care vor reveni in castingul filmului sunt Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf the Grey), cat si Cate Blachett (Galadriel).

The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There And Back Again au fost anuntate ca titluri oficiale pentru adaptarea lui Peter Jackson, iar primul film este programat sa ajunga in cinematografe pe 14 Decembrie 2012, fiind urmat de al doilea pe 13 decembrie 2013.
Share this article :

2 comentarii:

Adina spunea...

Yuhuuuuu, deabea astept alte informatii sau poze :)
Multumesc, o sa revin cand aveti noutati despre The Hobbit!

Ariel spunea...

Cu Placere Adina!

Desi e la un an si sapte luni distanta de premiera, deja a avut parte de multe informatii, venite chiar din partea domnului Peter Jackson pe pagina sa de Facebook.
Poti face o cautare aici pe pagina cu instrumentul de cautare Google din coloana din dreapta sus si vei gasi multe alte articole pe pagina noastra despre The Hobbit.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger