Trailer Nou Pentru The Three Musketeers 3D

Un trailer proaspat pentru viziunea regizorului Paul W.S. Anderson a celor Trei Muschetari a ajuns on-line, in toata splendoarea sa.

Nu de multe ori aveti ocazia, in ultima vreme, de a vedea un trailer, sau un film, care pretinde a fi bazat pe un roman clasic ce se dovedeste a fi , de fapt, doar o alta incercare disperata de a cuceri boxoffice-ul de pretutindeni.
Clasica poveste scrisa de Alexandre Dumas, Cei Trei Muschetari, revine pe ecrane, intr-o forma, daca nu ciudata, cel putin indrazneata, o viziune a regizorului Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Resident Evil) care aduce pe ecrane corabii care zboara cu aer cald, sau alte inventii de care celebrul autor nu pomeneste nimic in romanul celebru.


Ridiculizat pana la sange inca de la inceput, si contestat de uni inca de pe acum, filmul chiar are de fapt la baza romanul scris de Alexandre Dumas, dar din trailer arata ca un alt film de actiune.

In cele din urma lumea va ajunge sa vada o versiune a Celor Trei Muschetari cu aruncatoare de flacari, versiune pe care Dumas chiar a mentionat-o in cartea sa.


Poate pare putin ridicol, dar spectacolul vizual oferit de viziunea lui Paul WS Anderson, arata bine, si probabil va fi si comercial, ca sa nu mai spunem ca a furisat-o DIN NOU intr-un rol de actiune pe actuala lui sotie Milla Jovovich si probabil ca este destul de amuzant sa vedem cum Mila face unele cascadorii pe ecran, dar este o chestie ciudata ca nu i se acorda sansa de a dovedi ca ar putea fi si o actrita puternica.


Tanarul D'Artagnan (Logan Lerman), isi uneste fortele cu cei Trei Muschetari necinstiti (Matthew Macfadyen, Luke Evans si Ray Stevenson), pentru lupta impotriva raufacatorului Richlieu (Christoph Waltz), pentru confruntrea cu Buckingham (Orlando Bloom) si intalnirea cu tradatoarea Milady (Milla Jovovich).

The Three Musketeers are in distributie actori ca Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelson, Gabriella Wilde, Juno Temple, Orlando Bloom, si Christoph Waltz.
Cei Trei Muschetari va avea permiera in 3D pe 14 Octombrie anul acesta.



Share this article :

3 comentarii:

Emma spunea...

uauu, nu mi-a venit sa vred ca se face un alt film cu cei trei muschetari pana nu am vazut clipul asta, credeam ca e o gluma, da chiar milla jovovich????

Anonymous spunea...

ahahaha normal, daca e paul w anderson trebuie sa fie si milla jovovich :))
poate fi mai evident de atat ca isi impinge nevasta in fata? :))

Ariel spunea...

Heiiii , ce aveti cu Milla? :)
E de-a noastra, din Balcani :)
Are si ea "ghinionul" sa fie casatorita cu un regizor caruia ai place sa o plaseze in cadre slow-motion :D

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger