Game Of Thrones Sezonul 2 Si Primele Roluri Din Distributie

Gwendoline Christie si Natalie Dormer sunt noile achizitii pentru sezonul doi al serialului Game Of Thrones (Urzeala Tronurrilor) inspirat de cartile lui George RR Martin.
Inspirat de seria de carti fantastice de mare succes A Song of Ice and Fire, de George R.R. Martin, sezonul doi al serialului va fi filmat tot pe platourile Painthall din Belfast precum si in alte locatii din Irlanda de Nord, si va fi bazat pe cea de-a doua carte numita A Clash of Kings.

Mai multe informatii despre sezonul urmator vor fi disponibile saptamana viitoare, cand serialul va fi prezent in San Diego la evenimentul Comic Con 2011.
Un panou pentru Urzeala Tronurilor va avea loc joi 21 Iulie, unde vor fi prezenti staruri ca Emilia Clarke, Jason Momoa si Peter Dinklage.


Cu al doilea sezon in pregatire pentru inceperea productiei, iata ca si primele noi roluri au inceput sa apara, prima distribuita fiind actrita Natalie Dormer, ce va aparea ca personaj regular in sezonul 2 din Game of Thrones.
Aceasta va juca rolul lui Margaery Tyrell o femeie frumoasa si vicleana, care face parte din Casa Tyrell.
Ea se va casatori cu Renly Baratheon, fratele regelui Robert, pentru a-l sprijini pe acesta in lupta pentru cucerirea tronului de la regele Joffrey.
Natalie Dormer este cel mai bine cunoscuta pentru rolul ei ca Anne Boleyn din drama istorica The Tudors, un rol ce l-a jucat timp de doua sezoane.

Natalie Dormer
Se pare ca ieri, actrita Gwendoline Christie, cea care a avut un rol de sprijin in productia The Imaginarium of Doctor Parnassus, a primit rolul fecioarei Brienne din Tarth, caracter ce se spune ca este o femeie cu un aspect urat si ciudat pentru o femeie, cu o personalitate puternica, care este batjocorita si poreclita Frumoasa Brienne.
Brienne este o dura si datorita staturii ei, este calificata sa manuiasca o sabie mai bine decat majoritatea barbatilor o fac, in ciuda faptului ca este femeie.
Se pare ca ea este unul din personajele favorite printre fanii cartii, astfel incat acesta este cu siguranta un rol pe care trebuie sa il stapaneasca cu desavarsire.

Gwendoline Christie
Cartea Inclestarea Regilor, pe care este bazat sezonul 2, preia actiunea exact de unde a lasat-o Urzeala Tronurilor.

Cele Sapte Regate din Westeros sunt devastate de razboi civil, un razboi ce va deveni cunoscut sub numele de Razboiul Celor Cinci Regi.
Conflictul central in al doilea sezon va gravita de atfel, in jurul a nu mai putin de cinci pretendenti la tron.
Joffrey Baratheon, care s-a proclamat pentru moment rege.
Stannis Baratheon, care pretinde tronul dupa ce l-a acuzat pe Joffrey ca este fiu nelegitim.
Renly Baratheon , fratele mai mic a lui Robert, care este mai carismatic si mai bine inarmat decat Stannis.
Balon Greyjoy, care sa razvratit fara succes acum zece ani si Robb Stark, cel care se lupta pentru eliberarea surorilor sale din captivitate si incearca sa revina la Winterfell pentru a domni ca Rege In Nord.

Razboiul civil pentru revendicarea Tronului de Fier devine tot mai complex in sezonul 2, iar Casa Greyjoy lanseaza un atac masiv asupra coastei vestice a Nordului.
La fortareata Stark, Winterfell, se afla la conducere fratele mai tanar a lui Robb, Bran Stark.
Cand Jojen si Meera Reed sosesc din Rondul Greywater, Bran descopera in ei doi prieteni interesati de visele sale ciudate.

Renly Baratheon  (Gethin Anthony)
Intre timp in Cele Sapte Regate, tanara Arya Stark se deplaseaza spre nord, dandu-se drept baiat in compania bandei lui Yoren care se indreapta spre Zid.
Grupul este capturat si dus in Harrenhal, cetate aflata sub stapanirea Lannisterilor, unde Arya va juca rolul unei fete de taran care devine in timp servitoare.
Armata lui Stannis Baratheon ajunge la Debarcaderul Regelui, atacand cetatea simultan de pe uscat si de pe apa.
Sub comanda lui Tyrion, aceasta forta este indepartata prin folosirea unui "foc sabatic", o substanta asemanatoare focului grecesc, dand foc raului si ridicand un lant de fum de-a latul lui, pentru a impiedica retragerea flotei lui Stannis.
Stannis reuseste sa scape cu greu, cu armata decimata si doar cateva nave.
Tyrion este ranit in batalie, ca urmare a unei tradari.

La Zid, Jon Snow si un grup de cercetasi din Rondul de Noapte pornesc intr-o misiune de cercetare.
La Fortareata lui Craster, ei afla ca salbaticii, se unesc in jurul unui singur om Regele De Dincolo De Zid , Mance Rayder.
Rondul inainteaza mai departe spre nord, ajungand la fortareata ruinata cunoscuta in trecut sub numele de Pumnul Primilor Oameni.


In Est, fiind primul khal feminin si mama a singurilor dragoni cunoscuti din lume, Daenerys este hotarata sa ridice o armata cu care sa revendice tronul din Westeros.
Daenerys Targaryen isi continua incercarea de a reveni in Cele Sapte Regate si de a le cuceri, pornind spre est prin desertul rosu, insotita de cavalerul Jorah Mormont, putinii sustinatori loiali ramasi si cei trei dragoni nou-nascuti.
Cercetasii gasesc un drum sigur spre orasul Qarth, un centru comercial.
Datorita dragonilor, Daenerys devine minunea orasului, dar nu isi poate asigura sprijinul negutatorilor pentru a revendica tronul din Westeros.
In Casa Celor Nemuritori, puternicii vrajitori din Qarth ii arata lui Daenerys o serie de imagini amagitoare, punandu-i viata in pericol.
Unul dintre dragonii lui Daenerys numit Drogon, arde Casa Celor Nemuritori din temelii, starnind mania qartheenilor.
O incercare de asasinare a lui Daenerys, desfasurata in portul orasului, este dejucata de sosirea a doi straini, un razboinic gras pe nume Vanjosul Belwas si scutierul lui, un razboinic varstnic pe nume Arstan Barba-Alba.
Ei sunt agentii aliatului lui Daenerys, Illyrio Mopatis, veniti sa o escorteze in orasul Liber Pentos.

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
Sezonul al doilea al serialului Game Of Thrones (Urzeala Tronurilor) incepe filmarile in aceasta luna pe 25 si se pare ca va debuta pe micile ecrane probabil la o data ce va fi anuntata anul viitor.

Nemira
Share this article :

13 comentarii:

Anonymous spunea...

geez ce bine arata Natalie in poza asta :)
O sa-i stea bine in rol de nevasta pentru Renly.

Anonymous spunea...

ohoo e "draguta" rau de tot natalie asta ;))

Anonymous spunea...

wow , o veste excelenta ! cred ca Games of Thrones sezonul 2 are mari sanse sa intreaca primul sezon !

Marcelino spunea...

Ce naiba?
Numai anonim aveti curajul sa comentati?
Sau e asa greu sa iti scri un nume? fie el si fictiv? :)

Si Da, definitiv sezonul 2 ar trebui sa fie mai bun ca primul, acum ca lumea a gustat putin din game of thrones, isi va da seama de diferenta dintre cele doua partii.
Deabea am terminat cartea A Clash of Kings (Inclestarea Regilor cum ai mai spune pe la noi) si este superioara primei cartii.

Ariel spunea...

@Marcelino :)))
Bravo, asa asa :)
Adevar graiesti, a doua carte este mai intensa si mai plina de actiune.
Probabil si din cauza ca prima e un fel de tatonare a tuturor caracterelor!

Anonymous spunea...

sa vezi a 3 a carte ce interesanta este...!!;)

Marcelino spunea...

Hai mai ce naiba ca e asa lene sa scrieti un nume?
Eu vreau sa dau un reply si trebuie acuma sa dau un reply la un anonim? e ciudat :))
Oricum, sunt la a treia carte acum :)

Adina spunea...

Nu am citit nimic ... inca :)
Poate seria a doua ma va convinge sa o fac, dupa ce o sa apara!
Deocamdata pot sa zic ca am fost incantata de serial, dar nu chiar asa de mult!

Anonymous spunea...

Doamne ce serial superb. Siiiigur are marii sanse de reusita sezonul 2, singura problema e ca nu prea pot sa astept pana atuncii. :| Adica deabea anu viitor. Doamne, trebuie sa ma delectez cu alte filme frumoasee. :D Gen acesta. ;;)

Tudor spunea...

Natalie a fost buna si in The Tudors, stiu ca va fi buna si aici. In rest, sper sa treaca anu repede ca sa vedem cat mai mult Game of Thrones! Winter is Coming!

Bianca Shuster spunea...

Oh GOD da greu trece timpul :))
Deabea astept!
Natalie Dormer is smokin HOT

Miruna spunea...

Minunat serial, Inclestarea Regilor va fi de 10 ori mai bun :)

Dey spunea...

abea astept!!!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger