Doua Postere Noi Si Trailer Pentru The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1

Summit Entertainment a lansat doua postere noi si un teaser trailer pentru extrem de asteptatul film Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I.
Al patrulea film din Saga Twilight, regizat de castigatorul Premiului Academiei Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Partea I va dezvalui misterele acestei epice povesti romantice, care a incantat pana acum milioane de oameni si va ajunge in cinematograge incepand cu luna noiembrie a acestui an.
Bella (Kristen Stewart) si Edward (Robert Pattinson), cat si cei care-i iubesc, trebuie sa se ocupe de seria de consecinte aduse de casatoria lor, luna de miere, si nasterea unui copil, care aduc in prim plan o serie de evenimente neprevazute si socante pentru Jacob Black (Taylor Lautner).
Plin de multa dragoste, pasiune, intrigi si actiune, filmul Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I, este bazat pe seria de carti scrise de Stephenie Meyer care spune povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare, cat si a aventurilor lor intr-o lume mistica, plina de neprevazut.
Cartile scrise de Stephenie Meyer au devenit un adevarat fenomen la nivel mondial dupa publicare.
Drepturile de traducere pentru cele patru romane Twilight au fost vandute in aproape 50 de tari si 116 milioane de exemplare au fost vandute in intreaga lume.
Cartile autoarei au fost pe lista de bestseller-uri peste 142 de saptamani.


Primul dintr-o adaptare de doua parti, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I este regizat de Bill Condon, cu un un scenariu adaptat de Melissa Rosenberg fiind bazat pe romanul Breaking Dawn de Stephenie Meyer, si are in distributie actori ca Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Michael Sheen, si Dakota Fanning.

Probabil noul trailer poate dobora orice record de timp limita, aproximativ 15 secunde, dar producatorii cat si studioul au promis lansarea unui full trailer pe data de 13 Septembrie.
Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I va ajunge in cinematografe incepand cu 18 Noiembrie anul acesta.

Share this article :

2 comentarii:

Ionela spunea...

Cred ca mai scurt si mai needificator nu putea fi :))

Anonymous spunea...

Kristen Stewart esti ce mai frumoasa fata din lume Robert Pattinson te ador esti dragut va sta bine in preuna va iubesc en lov you

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger