Filmul Despre Biografia Fondatorului FBI - J. Edgar Are Primul Trailer

Warner Bros a lansat primul trailer pentru filmul biografic J. Edgar, regizat de Clint Eastwood cu Leonardo DiCaprio in rolul principal.

Fara a fi foarte mediatizat, sau neavand deocamdata parte de vreo campanie publicitara agresiva, ne indeptam privirile spre primele imagini regizate de Clint Eastwood intr-un film despre cel ce se presupune ca a pus bazele organizatiei cunoscuta in ziua de astazi sub numele de FBI, J. Edgar Hoover, si incercam sa asimilam primul trailer in care Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul cu mare greutate, intr-un film ce mai mult decat probabil, va aduce macar o nominalizare la Oscar, sau cine stie poate chiar primul premiu Oscar pentru actor.

Bazat pe viata lui J. Edgar Hoover, omul care a fost de multe ori creditat cu fondarea a ceea ce este astazi FBI, un mod eficient, de combatere a criminalitatii, o organizatie invaluita in mister. 
Hoover a fondat organizatia in 1935 si a ramas director al institutiei pana la moartea sa in 1972.
 
Pelicula i se potriveste regizorului Eastwood de minune, tratand un subiect mai dramatic, dupa mai putin cunoscutul film Hereafter, iar acest lucru pare sa fie drumul spre succes cu care regizorul ne-a obisnuit.
Filmul, pare a fi o abordare mai delicata a personajului Hoover, adeseori suspectat ca a avut unele relatii ciudate cu personaje dubioase, precum Clyde Tolson, interpretat in acest film de catre Armie Hammer.

J. Edgar Hoover
In general suntem impresionati de primul trailer al filmului, desi parca machiajul pentru imbatrinirea lui DiCaprio, este un putin discutabil.
In film mai joaca, de asemenea, Naomi Watts, Josh Lucas, Jeffrey Donovan, Ed Westwick, si Judi Dench.
Regizat de Clint Eastwood, filmul biografic ce vi-l recomandam cu caldura, J. Edgar, va ajunge in cinematografe  pe 9 Noiembrie.
 
Share this article :

3 comentarii:

Marcelino spunea...

Oh damn, material de Oscar!

Adina spunea...

Yay
Leonardo merita un Oscar!
S-a straduit mult baiatul in ultima vreme, iar combinatia asta de personaj i se potriveste de minune!
Deabea astept sa il vad!

Ariel spunea...

Vine si vremea lui DiCaprio!
Filmul va fi nominalizat la Oscar cu siguranta, mai ales din cauza subiectului!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger