Gladiatorul Andy Whitfield A Pierdut Batalia Cu Viata Ieri 11 Septembrie!

Actorul ce il intruchipa pe eroul Spartacus, in serialul Blood And Sand, Andy Whitfield a pierdut batalia personala pe care o ducea in afara ecranului, cu limfomul non-Hodgkin.
Andy Whitfield, actorul care a jucat rolul principal in serialul de succes Spartacus: Blood and Sand, a murit la varsta de 39 de ani.
"Andy Whitfield a murit duminica in Sydney, Australia, la 18 luni dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin", a declarat managerul sau Sam Maydew. 
"Intr-o dimineata insorita, inconjurat de familia sa, in bratele sotiei sale iubitoare, frumosul nostru tanar razboinic Andy Whitfield a pierdut lupta cu cancerul", a declarat sotia actorului,
"El si-a gasit pacea, inconjurat de dragoste si familie asa cum si-a dorit.
Multumim tuturor fanilor, a carui dragoste si sprijin l-au ajutat sa ajunga pana in acest punct."

"Suntem profund indurerati de pierderea prietenului nostru drag si coleg, Andy Whitfield", a declarat Presedintele Starz, Chris Albrecht.

"Am fost norocosi ca am lucrat cu Andy in Spartacus si ca am ajuns sa il cunoastem pe omul care a jucat un campion pe ecrane, dar de asemenea si un campion in propria viata.
Andy a ne-a inspirat noi toti, iar el s-a confruntat cu această batalie personala, cu curaj, tarie si har.
Gandurile si rugaciunile noastre sunt alaturi de familia sa in aceasta perioada dificila.
El va trai in inimile membrilor familiei sale, cat si a prietenilor si fanilor mult timp de acum incolo." 
Andy Whitfield nascut in 1974, este un actor australian ce a fost nascut in Tara Galilor, care inainte de a deveni actor, a lucrat ca inginer, el aparand mai tarziu in mai multe seriale de televiziune australiane, cum ar fi Opening Up, All Saints, The Strip, Packed to the Rafters si Fiicele lui McLeod.
Andy a obtinut primul sau rol important in filmul australian supranatural Gabriel, si este mai bine cunoscut pentru rolul sau principal din serialul de televiziune din anul 2010, Spartacus: Blood and Sand, sezonul 1, unde a jucat rolul principal interpretandu-l pe Spartacus, un fost razboinic trac, devenit sclav, condamnat sa lupte ca un gladiator si care in cele din urma conduce o revolta impotriva romanilor.
Din pacate pentru Ady, lupta s-a terminat, si desi nu ar fi prea multe de spus, Andy preferand in ultima vreme sa stea retras si sa se bucure de compania familiei si a celor din jur, dovedindu-se de o modestie rara, suntem siguri ca cei ce au urmarit serialul Spartacus, si au fost incantati de prezenta atat de molipsitoare a tanarului actor, regreta acum ca batalia cu cancerul din viata personala a actorului nu a decurs exact ca in filme.
Viata e nedreapta!
Nu ne ramane decat sa-i multumim lui Ady Whitfiled!

Odihneste-te in Pace Spartacus!

Share this article :

7 comentarii:

Sammy Sosa spunea...

His soul is at peace now!
God called you too soon Andy!
Rest In Peace!

mihai rotaru spunea...

dumnezeu sa te odihneasca spartacus

Marcelino spunea...

Nu e corect asa.
Merita si andy o sansa la celebritate.
Sunt sigur ca ar fi avut parte de asa ceva daca nu exita boala asta necrutatoare.

Dumnezeu sa iti odihneasca sufletul Andy.

Ingrid spunea...

Man...cut down just as his star was on the rise. Terribly tragic.
Rest In Peace, Andy.
Spartacus, won't be the same without you.

Sugar Free spunea...

wow ... doar wow
Pune micile mele batalii pe care le dau zi de zi intr-o alta perspectiva ... si ma face sa fiu recunoscatoare pentru fiecare clipa.
Sper ca curajul de care a dat dovada sa ramana un adevarat testament al vietii sale pentru noi toti, sa avem puterea sa ne amintim ceea ce este cu adevarat important in viata.

Pacea fie cu tine Andy.

Anonymous spunea...

foarte trist!Nu te vom uita niciodata Andy!Dumnezeu sa te odihneasca in pace....O sa ne lispesti mereu...Ai fost unul dintre cei mai buni actori dar se pare ca Dumnezeu te ai iubit prea mult decat noi,restul lumii,,,doar El are puterea sa decida unde e locul fiecaruia,,,si cu tine a decis sa fie langa Ingerii!!!!Ne vom aminti mereu de tine ....

Ariel spunea...

Teribil si tragic!
Steaua lui va straluci mai bine de sus acum!
Odihneste-te in Pace Andy!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger