Star Trek 2 Se Va Filma In Aceasta Iarna Sub Bagheta Lui JJ Abrams

A fost in sfarsit confirmat faptul ca J.J. Abrams este pe deplin angajat in regia proiectului Star Trek 2, ce ar putea incepe filmarile in aceasta iarna.
Am petrecut aproape intreg anul 2011 intrebandu-ne daca JJ Abrams se va angaja in mod oficial la conducerea Star Trek 2 si prin urmare, dar probabil si din cauza ca proiectul Super 8 i-a ocupat regizorului majoritatea timpului, s-a intarziat in avansarea proiectului Star Trek 2.

Toata lumea a presupus de ceva timp ca Abrams ar putea reveni la carma sequel-ului blockbuster-ului lui din 2009, dar cu toate acestea, mai multe intarzieri, au facut ca cei de la Paramount sa inlocuiasca data initiala de lansare stabilita pentru Star Trek 2 cu mai noul proiect ce prinde viata G.I. Joe 2: Retaliation.
Aparent, ar fi fost vina regizorului, dar surse spun ca J.J. de fapt tine legatura strans cu co-scenaristul Alex Kurtman care a fost ocupat mai pana saptamana trecuta, cu debutul sau regizoral produs de cei de la Dreamworks un proiect numit Welcome To People.


Acum ca totul este oficial, si toata lumea implicata si-a eliberat calendarul, J.J.Abrams si colaboratori lui vor incepe pre-productia si se asteapta sa aiba un scenariu gata de intrat direct in productie, la sfaraitul acestei luni.
Abrams are planuri pentru inceperea filmarilor principale in aceasta iarna, ​​cu intentia de a avea filmul gata pentru vara anului 2012 sau 2013.

Practic, nimic concret despre scenariu nu s-a aflat pana acum, si nici nu se stie exact care va fi complotul din Star Trek 2, altceva decat asigurari de la co-scenaristii Alex Kurtzman si Roberto Orci ca nu va avea nici o legatura cu vreun film anterior Star Trek, ceea ce deocamdata ar fi de ajuns pentru a potoli setea fanilor vechii francize.

Avand in vedere succesul pe care l-a avut Star Trek The Future Begins (2009), cu incasari de 385 de milioane de dolari in toata lumea fiind rasplatit cu 3 nominalizari si un premiu Oscar, cat si 2 nominalizari BAFTA pentru cele mai bune efecte speciale, nu incape indoiala ca continuarea pe care o asteptam de la JJ Abrams se va ridica la nivelul asteptarilor tuturor.

Share this article :

1 comentarii:

Marcelino spunea...

Hehehe, big surprise :)
Oricum fara el nu cred ca ar fi fost vreo continuare la Star Trek!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger