Top 20 Filme Clasice Ce Vor Avea Parte De Un Remake Modern

Vezi si tu mai jos, o lista a douazeci de filme clasice si faimoase, ce vor avea parte de un remake in anii ce urmeaza.
Unele filme clasice ar trebui sa ramane exact asa cum sunt, amintiri placute despre o anumita perioada din viata fiecaruia, si sa ne incante cu varianta originala ori de cate ori vrem sa le revedem.
Din pacate industria cinematografica este una ce se bazeaza pe comert, si incercarile disperate de a aduce titluri clasice ale unor filme ce au facut valva la vremea lor in actualitate, este o realitate fie ca vrem sau nu acest lucru.
Din categoria filmelor pe care nu am vrea sa le vedem refacute in zilele noastre, avem pentru voi o lista a 20 de filme ce vor avea parte de un remake in ani ce urmeaza.
_____________________________________________________________
My Fair Lady (1964)
Un film ce se incadreaza clar in categoria "de ce oare?" este si clasicul film My Fair Lady, ce va avea parte in curand de un remake.
Keira Knightley a fost favorita anterior pentru rolul principal, iar regizorul filmului Shakespeare In Love, John Madden a fost plasat in scaunul regizoral.
Scenaristul filmului, actrita Emma Thompson, a anuntat anul trecut ca Carey Mulligan va juca rolul Eliza Doolittle, iar tanara actrita a clarificat de curand unele lucruri despre remake, spunand ca a citit scenariul, i-ar place sa faca acest film, dar ca acesta nu se va intampla prea curand.
 Zvonurile recente il plaseaza pe Hugh Grant si Colin Firth pentru rolul profesorului Higgins.
_____________________________________________________________
Barbarella (1968)
Un cor de suspine triste vin din partea barbatilor de pretutindeni ce si-o amintesc pe Jane Fonda in rolul Barbarella.
Locul actritei este sus, in fruntea femeilor sexy imbracate in bikini intr-un film Sci-Fi epic, ce de-a lungul timpului au influentat zeci de generatii de femei si actrite.
Ei da, filmul clasic sci-fi, va avea parte de un remake.
Rose McGowan a fost distribuita sa ridice stacheta pentru a se ridica la nivelul lui Jane Fonda, dar in ultima vreme zvonurile spun ca ea nu mai vrea sa participe la realizarea acestui remake.
Faptul ca acest film clasic va avea parte de un remake, duce la o multime de discutii aprinse pe internet si milioane de critici din partea fanilor ce au vazut filmul original.
_____________________________________________________________
Logan's Run (1976)
Versiunea originala a filmului cu Logan in rolul principal, a fost categoric un produs al timpului sau, plin ochi combinezoane arginti si femei sexy, cu un aspect dragut al misterului din povestea originala.
Cu toate acestea, un remake este in curs de a fi realizat, cu Ryan Gosling in rolul omului care este insarcinat cu denigrarea si dezbinarea unei societati viitoare, in care la o anumita varsta erai obligat sa mori.
Nicolas Winding Refn  va fi responsabil de regia acestui remake modern.
_____________________________________________________________
Mad Max (1979)
Cu recentele sale probleme, nu e de mirare ca Mel Gibson nu va fi noul Mad Max in remake-ul filmului, desi unele voci sustin ca actorul s-ar descurca la fel de bine si intr-un remake modern al acestui film.
In schimb, Tom Hardy este deja angajat sa devina razboinicul rutier si nemilos.
Intr-un interviu recent , Hardy declarat : Trebuie sa stiti ca am o noua abordare pentru rolul din Mad Max, iar caracterul ce il voi interpreta va fi cu totul diferit de cel clasic, pe care toata lumea il stie.
_____________________________________________________________
Escape From New York (1981)
O actualizare a acestei clasice ecranizari Escape From New York de John Carpenter era inevitabila, mai ales ca aproape toate titlurile mari ale autorului au fost re-facute, sau sunt in curs de a fi refacute.
Gerard Butler era starul ce urma sa juce rolul principal in acest remake, dar sa retras, si cele mai recente barfe il plaseaza pe Breck Eisner la bordul regiei.
El este omul care a dat lumii filmul Sahara, dar se pare ca mai incurajator este faptul ca scenariul a fost primit cu laude, si ca sa fim sarcastici, probabil este o fotocopie a originalului.
_____________________________________________________________
The Evil Dead (1981)
The Evil Dead este un horror clasic ce dovedeste ca nu bugetul este esential in cazul unui film de succes, horror-ul lui Sam Reimi fiind unul de exceptie, cu o poveste intriganta, originala, si cu o transpunere pe ecran si mai reusita.
Versiunea originala a The Evil Dead este una dintre cele mai cunoscute filme de groaza din toate timpurile, asa ca nu suntem mirati ca Sam Raimi este dispus sa produca un remake, chiar pe banii lui.
Starul original al filmului Bruce Campbell este angajat in a fi producator pentru remake, cu regizorul Fede Alvarez stabilit la carma filmului.
Remake-ul va fi scris de scriitorul castigator al unui Oscar, Juno Diablo Cody.
_____________________________________________________________
Gremlins (1984)
Aceste creaturi mici si simpatice , erau peste tot in anii '80, trecand de la a fi draguti la a fi infricosatori.
Directorii de la Hollywood au decis acum ca e timpul de a aduce inapoi campania comerciala care a adus o gramada de bani din vanzari, nu doar ale filmului ci si a produselor rezultate de promovarea filmului clasic.
Speram doar ca aceast nou remake nu se va sfarama toate amintirile noastre din copilărie legate de Gremlins.
Scriitorul si actorul Zach Galligan ce a jucat in filmul original, a decalrat ca ar vrea sa fie implicat intr-un reboot 3D.
_____________________________________________________________
Romancing The Stone (1984)
Putine din filmele anilor '80 sunt asa de reprezentative precum Romancing The Stone.
Filmul original a avut de toate in el, detinand reteta succesului pe acea vreme, cu o coloana sonora ce a avut ecouri in timp, dovedindu-se o comedie plina de actiune ce a adus pe marile ecrane o buna dispozitie si un succes ce s-a reflectat in cifre mari pe aceea vreme.
Ei bine, surpriza, surpriza, povestea va reveni in lumina cinematografelor, cu Robert Luketic la carma regizei.
_____________________________________________________________
The Neverending Story (1984)
Această poveste fantastica The Neverending Story, ce ne-a prezentat o lume de magie inca pe vremea cand Harry Potter era copil mic, si a adus produse comerciale populare, fiind pe buzele copiilor din ani '80 de pretutindeni. 
Povestea revine in atentia noastra la carma remake-ului fiind cel ce ne-a daruit filme ca Benajmin Button sau The Sixth Sense, Frank Marshall.
_____________________________________________________________
Commando (1985)
Sam Worthington va continua mostenirea lasata de Arnold intr-un remake al filmului de actiune Commando, ce ar fi fost imposibil sa nu fie refacut.
El il va juca pe John Matrix, si deocamdata nu exista nici o actrita in zvonuri care sa joce rolul ficei rapite ce a fost interpretat de Alyssa Milano in filmul original.
_____________________________________________________________
Highlander (1986)
Nu ziceau ca poate fi doar unul!?
Filmul original  Highlander regizat de Russell Mulcahy, cu o poveste originala conceputa de Gregory Widen, a ajuns in cinematografe in anul 1986 si l-a prezentat pe nemuritorul Connor MacLeod, jucat atunci de Christopher Lambert, un razboinic care petrece secole luptand cu ceilalti membri ai neamului sau, in dorinta de a primi puterea legendara acordata celui ce ramane ultimul pe supravietuitor
Summit Entertainment si RCR Media Group au confirmat oficial ca Juan Carlos Fresnadillo va fi la carma regiei remake-ului Highlander.
Potrivit comunicatului de presa oficial, Summit Entertainment si RCR Media Group vor co-finanta proiectul, ce este programat sa inceapa filmarile in primavara lui 2012, iar oficiali de la Summit ne asigura ca vor extinde mitologia de baza originala Highlander, intr-un mod in care sa egaleze cerintele moderne ale filmelor de actiune de acest gen.
_____________________________________________________________
Short Circuit (1986)
Am putea crede ca s-a refacut deja filmul Short Circuit, si a fost numit Wall-E !?
Number Five se va intoarce pe ecrane sa ne amuze din nou, si se va simti viu.
Producatorii promit sa creeze un robot ce il va aduce pe Johnny 5 in secolul 21, dar sincer, noi nu putem sa ne dam seama de ce, si suntem siguri ca nu va egala farmecul sau original.
Regizorul filmelor Alvin & The Chipmunks, Tim Hill il va regiza pe Johnny 5 versiunea 2.0.
_____________________________________________________________
Dirty Dancing (1987)
Celebrul film din 1987, Dirty Dancing cu Patrick Swayze si Jennifer Grey, va avea si el parte de un remake.
Se pare ca cei de la Lionsgate l-au angajat pe Kenny Ortega, cel care a regizat toate cele trei filme High School Musical si documentarul despre Michael Jackson, This is It, pentru a regiza un remake al filmului Dirty Dancing.
Domnul Ortega este responsabil cu miscarile de dans care au devenit o semnatura dinstictiva pentru filmul tabu din aceea vreme, el fiind coregraful filmului original din 1987, in plus fata de asta el a stat la carma a doua episoade ale serialului Dirty Dancing, difuzat intre 1988-1999, fara un mare ecou international.
Poate ca totusi cu o distributie buna, regizorul va reusi sa aduca acest film clasic din nou in actialitate, si ca va avea cumva mai mult succes decat continuarea nereusita Havana Nights din anul 2004.
_____________________________________________________________
Overboard (1987)
O doamna bogata, eleganta si rasfatata isi pierde memoria, si se gaseste in postura de a fi casatorita fara sa stie, dovedindu-se ca totul a fost de fapt o minciuna inventata de un tata ce era disperat sa gaseasca o mama pentru copii lui.
Cu acest concept dragut, plus cateva glume dintre Goldie Hawn si Kurt Russell, filmul Overboard a fost o comedie foarte buna, si savurata in ani 80.
Se pare ca Jennifer Lopez este gata sa isi asume rolul interpretat in original de Goldie Hawn, si in timp ce fanii originalului pot insinua multe lucruri rele despre acest remake, de fapt nu este un lucru rau, cel putin asa nu exista riscul de a-l vedea pe Ben Affleck in rolul masculin.
_____________________________________________________________
Robocop (1987)
Daca nu stiai inca, afla ca faimosul Robocop din 1987 regizat de Paul Verhoeven (Total Recall,Basic Instinct) are parte de toata atentia necesara pentru a deveni din nou o trilogie de succes, intr-o noua era a cinematografiei, o era digitalizata.
Interpretat in filmul original de Peter Weller , remake-ul Robocop la avut initial la carma regiei pe nimeni altul decat cel ce ne-a adus filmul The Wrestler, faimosul Darren Aronofsky, asa ca ne-am asteptat ca Mickey Rourke sa detina rolul unui raufacator, ceea ce nu ar fi fost chiar rau, dar in cele din urma, regizorul Darren Aronofsky a parasit proiectul.
Ultimele noutati il plaseaza pe regizorul Jose Padilha la carma viitorului remake, si pe Michael Fassbender favorit pentru rolul Alex Murphy (Robocop).
_____________________________________________________________
Beauty And The Beast (1991)
Sacrilegiu!
Filmul de desene animate al celor de la Disney, Frumoasa Si Bestia este practic fara de cusur din orice punct de vedere am privi, asa ca ramane inca intrebarea obsesiva, de ce un remake?
Pentru a fi cat de cat incurajator, producatorul si regizorul Guillermo Del Toro a optat pentru o adaptare live-action, iar el cu siguranta este tipul indreptatit sa introduca o fiara cu adevarat memorabila pe marele ecran.
Ultimele zvonuri o plaseaza pe Emma Watson in rolul Belle.
_____________________________________________________________
Point Break (1991)
Filmul Point Break regizat de Kathryn Bigelow este cel mai recent film anuntat ca si remake, cu studioul Alcon Entertainment impingand un restart cat de curand posibil.
Nu stim daca acesta va avea caractere ce vor ramane suspendate in aer in timp ce trag cu pistoalele cu ambele maini, dar potrivit unui comunicat de presa, intriga va implica un agent FBI sub acoperire ce este infiltrat intr-o retea de criminali.
Suna surprinzator de cunoscut?
In ceea ce priveste filmarile, Keanu Reeves a imbatranit extraordinar de bine, si in fond si la urma urmei cine spune ca Johnny Utah trebuie sa fie un tip tanar?
_____________________________________________________________
The Bodyguard (1992)
Atunci cand ai crezut ca ai auzit melodia I Will Always Love You a lui Whitney Houston de destule ori pana acum, iata ca vine stirea bomba, un remake al filmului original The Bodyguard este planificata.
Povestea va fi modernizata, astfel incat personajul lui Kevin Costner, un agent Secret Service, va fi acum un Veteran de Razboi din Irak in cautarea unui job, ajungand protectorul unui Popstar de sex feminin.
Ne-am gandit noi ca Channing Tatum si Rihanna s-ar potrivi de minune pentru aceste doua roluri.
Speram din tot sufletul ca noul remake nu va contine aceeasi piesa I Will Always Love You!
_____________________________________________________________
The Crow (1994)
Da, The Crow va invia din nou, dar nu va asteptati la o versiune ca cea originala, plina de imagini goth si cu un tip slab si albicios, cu parul lins.
Zvonurile spun ca acest remake va fi o revizuire totala.
Pentru a va da o idee, Mark Wahlberg se zvonea ca se afla in tratative pentru un rol in remake-ul The Crow, si ca scenariul va fi co-scris de rocker-ul Nick Cave.
Acest script s-ar putea sa fie re-scris, dupa plecarea recenta a regizorului Stephen Norrington, si orice se poate intampla pe viitor, mai ales ca se zvoneste cum ca povestea va avea parte si de o adaptare pentru cartile de benzi desenate.
_____________________________________________________________
Godzilla (1998)
A avut parte de multe filme, cat si de faima pentru zece vieti, dar Godzilla se va intoarce inca odata pe marile ecrane.
In spatele acestui remake sta regizorul britanic Gareth Edwards, ce a demonstrat cu filmul sau recent Monsters ca poate sa creeze o creatura decenta cu un buget minuscul, si ne gandim ce poate face cu un buget mare.
Orice ar fi, ne asteptam ca aceast nou remake al colosalului monstru Godzilla, sa fie mai slabut decat cel al regizorului Roland Emmerich din 1998.
Distributie? ce mai conteaza cand personajul principal intr-un film este insusi Godzilla!
_____________________________________________________________  

Avand in vedere ca Hollywoodu-ul este insetat de remake-uri si obsedat de ideea ca orice film vechi trebuie refacut intr-o noua era digitala, ne asteptam ca anul 2012 sa mai aduca cel putin o duzina de filme ce vor avea parte de acelasi tratament!
Share this article :

1 comentarii:

Anonymous spunea...

Oohh NUUU, nu My Fair Lady si Beauty And The Beast!
Oh doamne, de ce?

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger