Christopher Nolan Dezvaluie Noi Detalii Despre The Dark Knight Rises

Regizorul Christopher Nolan dezvaluie detalii despre concluzia din finalul trilogiei despre Batman, in cel mai asteptat film al anului viitor The Dark Knight Rises.
Multe stiri marunte si dese au aparut despre ultimul film din aceasta trilogie, dar nu toate au fost destul de consistente incat sa merite a fi aduse in atentia cititorilor si a fanilor.

Adunand mai multe informatii importante despre povestea din viitorul film, va prezentam mai jos un articol mai lung ca de obicei, ce merita citit, si care face un sumar al stirilor si zvonurile din ultimelor saptamani despre productia The Dark Knight Rises, avertizandu-va ca s-ar putea sa contina dezvaluiri despre complotul din film.
Fluxul online continuu de fotografii neoficiale realizate de paparazzi si videoclipurile amatorilor de pe platourile de filmare ale productiei The Dark Knight Rises au ajuns in cele din urma sa se cam termine, acum ca filmarile pentru cea de-a treia parte din trilogia regizata de Christopher Nolan sunt aparent finalizate.


Conform multitudini de materiale neoficiale filmate anterior, este usor de ghicit modul in care diverse piese din puzzle se potrivesc in povestea The Dark Knight Rises, inclusiv luptele de strada masive, dispozitivele misterioase, Cat Woman, si noile jucari avansate ce vor aparea in film, toate acestea ducand inevitabil la o concluzie finala a trilogiei.

Pe de alta parte, cei ce asteapta cu nerabdare un trailer, trebuie sa stie ca spectatori ce vor ajunge sa vada premiera filmului Mission: Impossible - Ghost Protocol in Decembrie, vor avea placuta surpriza sa vada cateva imagini reale din The Dark Knight Rises doar pe ecranele IMAX, unde se va proiecta inaintea filmului mai sus amintit, un prolog al filmului The Dark Knight Rises.
Cu toate acestea, exista si unele noi imagini oficiale disponibile, pentru a mai potoli setea fanilor.

O a doua imagine oficiala cu Tom Hardy in rolul Bane apare pe una din cele doua coperti ale revistei de specialitate Empire Magazine, impreuna cu o noua imagine a lui Christian Bale in rolul Batman, inarmat cu o arma neobisnuita, ce stimuleaza imaginatia cititorilor.

Au trecut aproape patru ani de la ultimul film Dark Knight, dar se pare ca in Gotham City timpul trece de doua mai repede.
Si asta se confirma, conform declaratilor lui Christopher Nolan din Empire Magazine:
"Totul este despre finalul aventurilor lui Batman si povestea lui Bruce Wayne.
L-am lasat intr-un stare foarte neclara in ultimul film.
Poate pare surprinzator pentru unii oameni, dar povestea noastra se va desfasura la opt ani diferenta de actiunea din The Dark Knight. Deci vom vedea un Bruce Wayne mai imbatranit, si nu intr-o forma excelenta".

La intrebarea ce se poate astepta publicul sa vada in prologul care ruleaza inainte de versiunea IMAX a filmului Mission: Impossible - Ghost Protocol, Nolan raspunde:
"Prologul este in esenta primele sase - sapte minute din film.
Este de fapt o introducere a personajului Bane. Cu personajul Bane incercam sa oferim o provocare fizica pentru Batman, doarece el nu a avut parte de una pana acum."


Interviul din Empire Magazine contine de asemenea detalii noi despre antagonistul Bane, in cele din urma regizorul Nolan explicand de ce l-a ales tocmai pe Bane ca si personaj negativ:
"Atunci cand eram in cautarea unui scenariu pentru a continua povestea, in acest caz finalul trilogiei lui Bruce Wayne si povestea lui Batman, am stiut ca nu vreau o versiune diluata a vreunui caracter pe care le-ati mai vazut deja.
Am vrut ceva cu totul diferit. Bane este prezentat in benzile desenate ca fiind un ticalos tradator si o bruta inteligenta ce devine un adevarat adversar pentru Batman."

Mergand mai departe, si adresandu-se tuturor celor care se intreba ce este de fapt cu masca pe care Bane o poarta, designerul de costume Lindy Hemming explica:
"El a fost ranit la inceputuri, avand dureri mari.
De aceea are nevoie de gaz pentru a supravietui. El nu poate supravietui durerii fara aceea masca. Conductele de la masca ajung de-a lungul liniei maxilarului, ajungand pana la partea din spate unde exista doua canistre cu gaz ... un fel de anestezic."


Spre final va mentionam ca zvonurile care circulau de mult timp, cum ca Liam Neeson si-ar relua rolul Ra’s Al Goul din Batman Begins in The Dark Knight Rises, au fost in sfarsit negate de actor intr-un interviu acordat recent celor de la MTV.
Neeson a sustinut ca habar nu are ceea ce contine scenariul pentru filmul The Dark Knight Rises, dar ca el este dornic sa vada filmul, declarand ca:
"Christopher Nolan are filme realizate minunat, foarte bogate, intunecate si complexe, in special The Dark Knight."
Chiar daca presupunem ca Liam Neeson a fost cinstit in acest interviu, si nu protejeaza scenariul regizorului, nu excludem o aparitie scurta a personajului care la instruit pe Bruce Wayne in a deveni cavalerul cu capa, de fapt conducatorul grupului League of Shadows, grup ce prezumptibil se afla in spatele valului de teroare pe care Bane il indreapta spre Gotham City si implicit Batman.

Intre timp, Christian Bale este pe punctul de a face treptat pace cu faptul ca aceasta va fi ultima sa aparitie in celebrul costum negru.
"Este ca si cum ai spune la revedere unui vechi prieten," recunoaste actorul intr-un interviu recent.
"Atunci cand ai posibilitatea sa intruchipezi un personaj de asa multe ori, se dezvolta o alta relatie, una mai profunda." declara Bale.

Cat despre viitorul film The Dark Knight Rises, el descrie experienta ca fiind una dintre cele mai bogate pana in prezent.
"Filmarile in sapte locatii diferite alese de catre Nolan au fost mai mult decat o placere. Este un privilegiu sa lucrezi cu el, in special cu trupa extraordinara de actori, care reuseste intotdeauna sa raspunda asteptarilor lui Nolam."

The Dark Knight Rises va ajunge in cinematografe incepand cu data de 18 iulie 2012.
Share this article :

4 comentarii:

Rus Bianca spunea...

Eu abia astept sa mai vad o productie a lui Christopher Nolan, pentru singurul motiv : e un regizor genial. Este inventiv, lucreaza cu actori foarte buni si scoate niste filme care marcheaza un punct de referinta in cinematografie.

Adina spunea...

Bane arata excelent.
Iar imagina lui cu poza lui Harvey Dent in mana este bestiala :)
Nu ramane nici un dubiu, viitorul film al lui Nolan, oricare ar fi el, va avea o audienta destul de larga :)

Ovidiu spunea...

woaaaa, o sa fie intens
sper sa se ridice macar la valoarea ultimului film.
Multa Bafta.

Anonymous spunea...

holly crap ce bine arata bane :)
din ce se vede, vin vremuri grele pentru batman.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger