In Curand O Sa Putem Vedea Majoritatea Filmelor Disney Si Pe YouTube

Sute de filme marca Disney, Pixar si DreamWorks se alatura miilor de alte filme de lung metraj care sunt deja disponibile pentru inchiriere pe YouTube.
YouTube face un parteneriat cu Disney pentru a pune la dispozitia userilor sute de titluri online intr-un nou serviviu de semi-inchiriere, direct pe link-ul YouTube.com/movies.

Desi initial Warner Bros, Sony si Universal au fost interesati de acest serviciu atunci cand a fost lansat in luna mai, Disney este prima mare achizitie, deoarece aduce o cantitate masiva de filme de familie, ce vor fi accesibile doar la un click departare de a fi vizionate.

Inca nu se stie data la care acordul celor doua companii va intra in vigoare, dar se stie deja ca sute de titluri de la Disney, DreamWorks si Pixar, inclusiv Alice In Tara Minunilor, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides si Cars 2, vor fi incluse in acest pachet online.
Pe blogul Google al celor de la YouTube se mentioneaza ca titlurile vor incepe sa apara imediat ce acordul dintre cele doua parti implicate va fi pus la punct.

Intrebarea fireasca este cat de implicati vor fi cei de la Disney in acest acord cu YouTube.
Daca filmele disponibile in prezent pe Blu-ray sau DVD, sau chiar doar o parte din filmele clasice ca Alba Ca Zapada si Cei Sapte Pitici, Pinocchio, Bambi, ajung pe youtube pentru inchiriere, ar putea fi o afacere mare pentru ambele companii, dar daca viitorul serviciu va disponibil doar pentru seriale TV produse de Disney, sau alte filme de categoria B, fara titluri lansate de curand, probabil nu va avea un succes atat de mare.

Modul de inchiriere a acestor servicii pe YouTube, va fi similara cu cea de pe iTunes, Amazon, Hulu, sau chiar ca serviciul romanesc oferit de MediaPro, Voyo, unde inchirierea unui film pe o perioada de timp, costa intre 1$ si 4$.

YouTube si-a caldit reputatia mai mult ca fiind un site cu video-uri de la amatori, astfel incearcand sa se legitimeze alaturi de alti concurenti care vand astfel de servicii online.
O afacere ca aceasta cu siguranta va ajuta.

Nu ne ramane decat sa ne facem o lista cu toate filmele Disney pe care am vrea sa le vedem si sa asteptam!
Share this article :

2 comentarii:

Rus Bianca spunea...

Mi se pare o propunere frumoasa, pentru ca le vezi la un pret foarte mic la o calitate buna. Sper sa se inteleaga intre ei si sa demareze totul in scurt timp.

Adina spunea...

Excelent :)
Mai ales pentru cei care au copii.
La un click distanta minunatele filme animate clasice.
Cei de la voyo au doar 5 filme animate.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger