Noul Trailer Underworld: Awakening Este Plin De Vampiri Si Varcolaci

Underworld Awakening revine cu un nou trailer, spre deliciul fanilor francizei ce a ajuns la al patrulea film, plin de varcolaci, vampiri si oameni.
Trei ani de la data aparitiei ultimului film din franciza Underworld: Rise of the Lycans, iata ca avem parte de cel de al patrulea film din povestea cu varcolaci si vampiri, unde Kate Beckinsale revine la costumul ei de piele stramt, pentru a juca rolul vampiritei sexy numita Selene.


Daca primul trailer oficial pentru Underworld Awakening nu v-a convins inca, poate o va face acest al doilea trailer, care intr-o mica parte arata probabil putin mai bine ca primul, avand mai multe explozii, secvente slow-motion, mult exageratele nuante de albastru, precum si toate celelalte trucuri pe care le asteptam de la franciza Underworld.


Regizori suedezi Mans Marlind si Bjorn Stein sunt cei ce de data asta vor aduce pe ecrane continuarea Underworld, film ce initial a fost regizat de Len Wiseman, si se vrea un reboot al francizei, probabil cu inca alte doua filme ce vor urma sa fie adaugate ulterior pe lista continuarilor.


Povestea filmului se invarte in jurul aceleasi Selene (Kate Beckinsale) care se trezeste 12 ani in viitor, dupa ce a fost tinuta captiv, doar pentru a afla cat de mult s-au transformat lucrurile pe scena mondiala.
Ea afla ca are are o fica adolescenta, un hibrid intre vampiri si lycani, pe nume Eva (India Eisley) si ca de data aceasta oamenii sunt cei care vaneaza, in timp ce vampiri si dusmanii lor varcolaci, sunt prada.


Avand in vedere ca ultimele trei filme Underworld nu au fost exact favoritele criticilor, dar fiecare in parte a avut destul de multe incasari, si s-au descurcat binisor la boxoffice, acest al patrulea film primeste un aflux de nou veniti, inclusiv regizori Mans Marlind si Bjorn Stein, scriitori John Hlavin si Allison Burnett, precum si staruri ca Eisley , Sandrine Holt, Michael Ealy, Stephen Rea, si James Theo, si stim clar ca Underworld: Awakening nu arata foarte diferit fata de filmele anterioare iar in acest punct din serie, probabil v-ati dat seama si singuri daca sunteti sau nu un fan al francizei.

Underworld Awakening va ajunge in cinematografe pe 20 ianuarie 2012 evident in 3D, IMAX, IMAX 3D, si 2D.

Share this article :

2 comentarii:

Bogdan aka Inocent spunea...

Foarte foarte tare trailer-ul!!! Am vazut toate partile, nici pe asta nu vreau sa-l pierd!

Cruela De Vil spunea...

Fantastic de fain :)
Si eu le-am vazut pe toate si mi-au placut mult!
Mi-au placut intotdeuna lucrarile lui Patrick Tatopoulos.
Se afla pe lista mea cu viitoarele filme care trebuie neaparat vazute.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger